2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😡

270 بازدید | 24 پست

من خبر بارداریم رو به مادرشوهر و خواهر شوهرم دادم ازشون خواهش کردم تا جواب سونو آنومالی و غربالگری رو نگرفتم به کسی نگن

البته شوهرم مجبورشون کرد قسم بخورن وگرنه به همه میگفتن

پدر شوهرم و خواهرشوهرای دیگم چون اصولا حرفی رو تو دلشون نگه نمیدارن قرار شد بعد سونو بگیم.

خداروشکر نی نی سالم بود به همه گفتن

مادرشوهرم به همه گفته منم خودم تازه فهمیدم به منم نگفتن😡

پدر شوهرم و بقیه هم گفتن چقدر نامردن این دوتا تا الان نگفتن و....

خیلی از مادرشوهرم ناراحتم😑

فامیلاشون گفتن وا یعنی چی تا الان به تو نگفتن و....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو به فامیلاشون راستشو بگو بعدم بگو برا اینکه پدرشوهرم ناراحت نشه ازشون اینطور گفتن

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید

بیخیال بابا چ حساسی خب انتظار داشتی ب شوهرش و دختراش بگه ب من گفته بودم ب شما نگفتم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خب اصلا نگفته باشید  مگه آدم باید تا بی بی چکش مثبت شد به همه اطلاع رسانی کنه؟

نمیدونم به خدا!!!!

مادر همسرم اون موقع میگفت اگر کسی پرسید من نمیتونم دروغ بگم من دروغ بلد نیستم !!الان چه جوری دروغ میگه نمیدونم