2821
2789
عنوان

مادرشوهر 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 24 پست
به فامیل که میتونست اینجوری نگه که منم تازه فهمیدم

خو ب فامیل ی چیز بگه ب شوهرش ی چیز یکم درک داشته باش ب حالتو چ فرقی میکنه اخه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نباید میگفتی من تا ۸ هفته به مامانم نگفتم صدای قلبش شنیدم بعد به مامانم اینا  مادرشوهرم گفتم بعد تا ۵ماهگی که شکمم معلوم نشد به فامیلا هم نگفتم

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

هر کاری کنی توش حرف هست

من شب یلدا یه عالمه مهمون داشتم همون شب به همه اعلام کردیم 

مادرشوهرم صبح زود زنگ زد که میموندی غربالگری میرفتی بچت مشکل نداشت به بقیه میگفتی😐

این در حالیه که دخترامو شوهرم بعد غربالگری گفت مادرشوهرم همش مسخره میکرد میگفت که چی بشه بالاخره شکمش بالا میاد همه میفهمن پنهون کاری واسه چیه 🤪

نمیدونم به خدا!!!! مادر همسرم اون موقع میگفت اگر کسی پرسید من نمیتونم دروغ بگم من دروغ بلد نیستم !! ...

ولشون کن بابا

خانواده شوهرن دیگه

هر کاری کنی یه چیزی میگن در نهایت

خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
خو ب فامیل ی چیز بگه ب شوهرش ی چیز یکم درک داشته باش ب حالتو چ فرقی میکنه اخه

فامیلشون دایه دلسوز تر از مادر شدن که ای وای تو که مادربزرگی چه جوری دلشون امده به تو نگن و....

پدر شوهرم هر حرفی بزنی کل فامیل پخش میکنه خوب اگر این اخلاق رو نداشت به اون هم میگفتم

دوست نداشتم تا از سلامتی بچه ام مطمئن نشدم کسی بفهمه

نباید میگفتی من تا ۸ هفته به مامانم نگفتم صدای قلبش شنیدم بعد به مامانم اینا  مادرشوهرم گفتم بع ...

عزیزم منن دقیقا همین کارو کردم

اما مادرشوهرم همش اصرار داشت به فامیلا بگه به زور نگهش داشتیم تا آنومالی نگه بعد آنومالی گفته به فامیلا

عزیزم منن دقیقا همین کارو کردم اما مادرشوهرم همش اصرار داشت به فامیلا بگه به زور نگهش داشتیم تا آنو ...

حالا دیگه گذشته اصلا به مادرشوهرتم نباید میگفتی

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
آخه به نظرم بارداری من اصلا به فامیل ربطی نداره .که بخوان ناراحت بشن چرا دیر فهمیدن

مگه نگفتي خواهرشوهر و پدرشوهرت نميدونستن؟! من منظورم اونا بودن نه فاميل

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..