2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 124 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم برای خودش ناراحتم فقط نسبت به بچه های منم اون استرسه اذیت میکنه،زود هول میکنه وسریع تاعطسه ...

حساسیتش از روی علاقه است

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
با اینا کمتر رفت و آمد کنی بهتری اعصابت آرومتره خاله بزرگه شوهر منم همینه منم نمیرم خونشون خوشم نمی ...

من دلم میخاد کلا قطه رابطه کنم شوهرم نمیذاره منم ار سرناچاری ماهی ی دفه میرم 

انتطار دارن هرروز بزنگم

یا  ودود ...
تاپیکش به نظرم مفید نیست مادرشوهربه کنار هم خود ادم یه خوبی داره یه بدی گل بی عیب خداست عزیزم من رفت ...

wht?

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
همون جاریم رسما .... دهنش اما بازم شیرینه چون ما جواب پس نمیدیم زورش به ما میرسه

الهی

انشالله سر عقل بیاد بفهمه کدوم عروس بهتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بددهن و کینه ای چطوری می تونه مهربون باشه ؟ من اگه یکی بهم بددهنی کنه تو روش هم نگاه نمیکنم

نکفتی که فقط خوبی هاش گفتی

گفتم حتما انقدر خوبه که بدیاش معلوم نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قطعا هست اینجا خیلی پیشرفت کردیم ولی خب خودمم الان خیلی دلم تنگ خونواده ام شده یه جورایی به مادر شوه ...

تحمل کن انشالله که به اون چیزی که میخواید میرسید

خیلی اوضاع بده اما هرکسی که بخواد پیشرفتی داشته باشه باید از یه سری از لذت هاش و خوشی هاش بگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی خوبه از کوره در رفتن شاید مال اعصابشه

اره بابا همیشه نگران واسترسیه واینکه نسبت به همه چیز نگاه منفی داره کلا خانوادگی منفی نگرن براهمینه ازهیچی لذت نمیبرن چن  همچیز سخت میکنن بقیه اخلاقشون خداییش خوبه 

چند بار فهمیده دروغ میگه ولی به ذوی مبارک نمیاره پریشبم گفتم مادرت دروغگوعه گفت توهین نکن😑 چندش

بده دروغگویی

همسر من هر اخلاق بدی که مادرش داره رو میدونه و اگه بدی ب من کنه سعی میکنه خودش حل کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اي خواهر سخت  حالا ك دخترم ب دنيا امده هي ميگ خودم بزرگش ميكنم مثل دست گل اينو چيكار داري😕

عزیزم

شوهرت چی میگه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دلم میخاد کلا قطه رابطه کنم شوهرم نمیذاره منم ار سرناچاری ماهی ی دفه میرم  انتطار دارن هررو ...

همون ماهی یه بار برو اونم ب خاطر شوهرت

نمیشه اینجور آدما روی زندگی آدم خیلی تاثیر دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره بابا همیشه نگران واسترسیه واینکه نسبت به همه چیز نگاه منفی داره کلا خانوادگی منفی نگرن براهمینه ...

چ بد

همسرتم همین شکلیه؟

نذار روش بمونه این اخلاق

زندگی هرجور بگیری همونجوری میگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😐 شوهر من اینجور نیس به رو مبارک نمیاره همش ننه ایه

عزیزم

خودش بعدا میفهمه که این دروغگویی چقدر بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40