2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 124 پست
مادر شوهر منم فقط خوبي داره تو اين شش سالي كه عروسش بودم يك بارم از دستش ناراحت نشدم هميشه هواي من و ...

خدا روشکر

خدا حفظش کنه براتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وا بگو هرکس دستپخت خودشو داره من شوهرم هیچوقت نمیگه اینجور حرفیو خیلی ناراحت میشم اگه بگه 

ب من میگفت تا وقتی مامانم باهاش حرف زد گفت شماها هنوز سر زندگی اتون نرفتید دختر من با اینکه شاغله اما تقریبا بیشتر غذا ها رو بلده

مامانت که انقدر حرفه ای میپزه به خاطر اینکه 35ساله داره آشپزی میکنه

نباید مقایسه کنی

دیگه از اون ب بعدش نمیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
نه متاسفانه  هرچی براش توضیح میدیم قبول نمیکنه مستقیم یه بار بهم گفت تو اگه میخواستی بمونی امیر ...

به شوهرت بگو باهاش حرف بزنه

شاید دوری ک دارید باعث پیشرفتتون باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه یوقتایی توخونه مامانش بمن میگه بهشون بگو چطور غذا درست میکنی یاد بگیرن😂

ای جانم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😤 چند وقت پیش باز با دروغش داشت دعوا درست می‌کرد گفتم اگه دعوا شد گوز بابا همه چیز ميندازم بیرون تا ...

شوهرت میدونه اخلاقش رو؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به شوهرت بگو باهاش حرف بزنه شاید دوری ک دارید باعث پیشرفتتون باشه

قطعا هست اینجا خیلی پیشرفت کردیم ولی خب خودمم الان خیلی دلم تنگ خونواده ام شده یه جورایی به مادر شوهرم حق میدم هرچند همسرم اصرار به رفتن داشت 

ازبس پیش من گفته از بقیه 😁😁😁دیگه یاد گرفتم چیزی از دهنم در نیاد بره به بقیه بگه. هرچی محل نمیدم ...

با اینا کمتر رفت و آمد کنی بهتری اعصابت آرومتره

خاله بزرگه شوهر منم همینه منم نمیرم خونشون خوشم نمیاد یکی پشت دختر و پسرش جلوم بد بگه قابل اعتماد نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فرشتس😍خدایی تو‌دوران باردری نذاشت اب تو‌دلم‌تکون بخوره..غذا خودش درس میکرد نمیزاشت کاراش کنم...الان ...

خدا حفظش کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تقصیر خودشه تو همه چیز نظر میده تو همه چیزا مثلا تو موتور ماشین تو نوع سیمان کاری تو همه چیز و قبو ...

میخواد بگه بلده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهترینش اینه خیلی براپیشرفت بچهاش تلاش میکنه  بدترینش اینه خیلی زود از کوره درمیره وانتقاداش ه ...

خیلی خوبه

از کوره در رفتن شاید مال اعصابشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دستش درد نکنه کاش زبونشم درست کنه که بشه بیشتر باهاش راحت تر باشی به قول مامانم آدمای اینجوری با پ ...

دقيقا همونه واقعا 

فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁
خوشبحالت  من حامله بودم بري غذا حالمو بد ميكرد سعي ميكرد همه جارو باز باشه تا بوي غذا منو بيما ...

عزیزم

دیونه است الکی اذیت میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40