2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 124 پست
همون ماهی یه بار برو اونم ب خاطر شوهرت نمیشه اینجور آدما روی زندگی آدم خیلی تاثیر دارن

اونم چه رفتنی ..میبتی من نباشم دعوا راه میندازن زنت سلام سرد دادد ..زنت بلتد نشد ..زنت چای پرررنگ ریخت

وای وای ازبس چرت پرت میگن که فقط دوس دارم خدالعنتشون کنه ازشون نگذره بلا سزشون بیاره

یا  ودود ...
اونم چه رفتنی ..میبتی من نباشم دعوا راه میندازن زنت سلام سرد دادد ..زنت بلتد نشد ..زنت چای پرررنگ ری ...

خیلی اذیتت میکنن

آدم دوست نداره ببینتشون

آه آدم درمیارن از بدی 

خیلی سخته تحملشون

کاش با مهربونی نرم میشدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خودش بعدا میفهمه که این دروغگویی چقدر بده

خودشم از مادرش یاد گرفته خیلی دروغ میگه دلم میخواد جفتشون دار بزنم بعد به مادرش میگفتم پسرتون چرا اینقدر دروغ میگه میگفت نمیدونم به کی رفته شاید تو بیمارستان عوص شده خسته شدن از دردغاش یه چند بار از دهنم میخواست بپره بگم وقتی مادرش دروغ بگه از بچه چه توقع به شما رفته دیگه

هیچ
خیلی اذیتت میکنن آدم دوست نداره ببینتشون آه آدم درمیارن از بدی  خیلی سخته تحملشون کاش با مه ...

حیوون

حیوون یکم محبت کتی دم تکون میدن اینجوز ادما پشت تراز حیوون

بخاطر دعواهای الکی حتی شوهرم ی تبریک روز زن نگفت باینکه دوسم داره همیشه بفکرم ....اونقد ناراختم ایت چندروزه  که خدا میدونه..قبلش کادو مادرشو بردیم دادیم

یا  ودود ...
خودشم از مادرش یاد گرفته خیلی دروغ میگه دلم میخواد جفتشون دار بزنم بعد به مادرش میگفتم پسرتون چرا ای ...

چه رویی داره یعنی تو خونه ما اینجوری نبوده حتما میخواد بندازه گردنت که دروغگو شده

پیش مشاور برو دروغگویی خیلی بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
حیوون حیوون یکم محبت کتی دم تکون میدن اینجوز ادما پشت تراز حیوون بخاطر دعواهای الکی حتی شوهرم ی تب ...

برای شوهرت شرح بده ماجرا رو

نمیشه اینجوری

برو پیش مشاور 

یه راهکار اساسی پیدا کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه رویی داره یعنی تو خونه ما اینجوری نبوده حتما میخواد بندازه گردنت که دروغگو شده پیش مشاور برو درو ...

کثافت فتنه پسرشو یه جلسه بردم تا فهمید دیگه نذاشت اونم نیومد 😑

دلم نمیخواد بمیره فقط دعا میکنم عذاب بکشه 

نه یعنی میگه ما کلا دروغگو تو خونه نداشتیم نمیدونم چرا دروغ میگه در صورتیکه همشون دروغ گفتن عادیه براشونو مثه آب خوردن قسم میخورن😑

هیچ
برای شوهرت شرح بده ماجرا رو نمیشه اینجوری برو پیش مشاور  یه راهکار اساسی پیدا کن

خب من نبودم کلا خواهراش مادرش با شوهرم دعوا رله انواختن ..کلا تقصیرا راهم گردن من انداختن ..جربحثم سر ی چیز دیگه بود ختم بهم شده😂😂😂😂خدایا این خوشی ازمن نگیر

یا  ودود ...
کثافت فتنه پسرشو یه جلسه بردم تا فهمید دیگه نذاشت اونم نیومد 😑 دلم نمیخواد بمیره فقط دعا میکنم عذا ...

خدا ازش نگذره

اعصاب منم خورد کرد

دلش ب حال بچه خودشم نمیسوزه

این چه جورشه دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب من نبودم کلا خواهراش مادرش با شوهرم دعوا رله انواختن ..کلا تقصیرا راهم گردن من انداختن ..جربحثم س ...

اه

مشاوره نرفتی؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😐 حالا قیافشو ببینی میگه آخ چه زن مظلومی این مادر شوهرته بهش نمیاد🤦‍♀️

قیافشون نمیاد اینجور آدما

خدا به فریادشون برسه که دل دخترای مردم میشکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قیافشون نمیاد اینجور آدما خدا به فریادشون برسه که دل دخترای مردم میشکنن

من که نفرین میکنم😑

حتی پدر شوهرمو چون خیلی بدی کرد

الان یه دوماد گیر عمش افتاد لنگه خود شوهرم عین خودشم دروغ میگه گفتم خوب خداروشکر حالا ببینین منو خانوادم چی کشیدیم وحشیا

هیچ
 من که نفرین میکنم😑 حتی پدر شوهرمو چون خیلی بدی کرد الان یه دوماد گیر عمش افتاد لنگه خود ...

اینجور آدما فقط یه بدتر از خودشون میتونه درستشون کنه

خدا بهت خیلی صبر بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40