2777
2789
وای چه وحشتناک

این سه روز قبل ولنتاینه که بخاطر خونوادش و دروغاشون رفت پایین پرش کردن اومد منو مادر بزرگمو زد از خونه مادر بزرگمو که مادر مادر شوهرم میشه بیرون کردن البته کلی معذرت خواهش کرد ازم بعدشم کادو ولنو گل اینجور چیزا ولی من باردارم رو بچم داره تاثیر میزاره همیش جمع میشه گوشه قلمبه میشه بازم خدا بزرگه خوبی کردن چیزی کم نمیکنه من که اشتباه کردم قبول کردم حد اقل میجنگم تا درستش کنم نشد میکنم میرم چون برام کادو گرفته میخوام کادو روز مرد بگیرم یکم خوشحالش کنم شوهرمو 😔

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
عزیزه دلم بارداری دعاهاتو خدا بیشتر میشنوه منه بنده ی رو سیاهشم ازش میخام ک ان شاالله ب حق فاطمه ا ...

ان شالله فداتشم خدا از دهنت بشنوه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدای من چقد بد!تا حد زیادی میدونم چطوره عراق ولی اینکه بیمارستان و دولتش اینطوریه واقعا وحشتناکه ...

مجبور نیستن اونجا کار کنن برن کشورایه دیگه دولار و پول بیشتر مگه جایه دیگه نیست ....

این سه روز قبل ولنتاینه که بخاطر خونوادش و دروغاشون رفت پایین پرش کردن اومد منو مادر بزرگمو زد از خو ...

😔الهی بگردم... چقدر خوب و مهربونی

تو دوران بارداریتون به خدا نزدیکتر بشین

اگه پیش خدا عزیز باشیم خدا ما رو پیش خلقش عزیز میکنه

قران زیاد بخون هم روی حافظه هم روی ایمان هم ارامش هم زیبایی و روی هزاران نکته ی مثبت دیگه ی بچت تاثیر داره... سوره یوسف و محمد و نسا و یاسین و الرحمن بخون... البته کل قران بی نظیره

برای ارامش خودتم خیلی خوبه

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
😔الهی بگردم... چقدر خوب و مهربونی تو دوران بارداریتون به خدا نزدیکتر بشین اگه پیش خدا عزیز باشیم ...

ان شالله فداتشم خدا بزرگه

😔الهی بگردم... چقدر خوب و مهربونی تو دوران بارداریتون به خدا نزدیکتر بشین اگه پیش خدا عزیز باشیم ...

سوره والعصر هم برای صبوری بچه خوبه

دستتو بذار روی شکمت و بخون... مخصوصا وقتایی که بچه لگد میزنه😍

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
مجبور نیستن اونجا کار کنن برن کشورایه دیگه دولار و پول بیشتر مگه جایه دیگه نیست ....

کشورهای دیگه به راحتی ویزا نمیدن،الان عراق نزدیکتر از همه جا هست جایی ک شوهرم کار میکنه تا خونمون فقط نیم ساعت فاصله هست ولی حقوقش چندین برابره

اخرش 
عیبی نداره به این فکر کن که کلی فکر کرده نتونسته چیزی پیدا کنه که در شانت باشه خواسته به سلیقه خودت ...

انشاالاه که نیتش همون بوده 😂😂

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
خوبه به من همینم نداد😂 اما یه شاخه گل خرید ک یه کم پژمرده بود😀😀😂😂 و گفت این علی الحسابه... ...

فدات عزیزم رو چشمم ؛عشقتون پایدار باشه 😍😍😍

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...