2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه به من همینم نداد😂 اما یه شاخه گل خرید ک یه کم پژمرده بود😀😀😂😂 و گفت این علی الحسابه... ...

دقیقا احسنت به شما 

من از وقتی زنش شدم یادگرفت تو خونوادشون اهل اینجور روزا چیزا نیستن بخدا 

از بس روز مادر یاد اوری کردم روز زن روز عشق ولادتها داره یاد میگیره

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
عزیزم زندگی سخت عراق؟امنیت داره؟روزا ک شوهرت میره سرکار خودت تنها خونه ای؟

نه با خونوادشم امنیتم نداره 

خیلیم سخته ان شالله میام ایران

نه با خونوادشم امنیتم نداره  خیلیم سخته ان شالله میام ایران

من شوهرم اونجا کار میکنه قرار بود بریم زندگی کنیم اونجا ولی با توجه به اتفاقات این چندماه منصرف شدیم خودش میگه امنیت نداره برم سرکار ممکنه کسی بیاد توخونه و....

اخرش 
من که میخوام اعتکاف ثبت نامش کنم یه چند روز نبینمش😂🤣🤣🤣

😁😁😁

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من شوهرم پنج روز پیش بخاطر خونوادش منو زد بهم توهین کرد ولی ولن از دلم در اوورد زود فراموش کردم 😔بچ ...

عزیزم چقدر خوبی

مطمئنم جوابه خوبیاتو میبینی ان شاالله

ان شاالله اونقدر شرایطت خوب بشه ک بیای از ذوق و شادیت تاپیک بزنی گلم

واقعا همین درسته من همسرم کادو ندادن بهم یعنی شرایطشو نداشتن منم درک کردم چون واقعا همسرم ماهن فقطم امسال نتونستن بگیرن و چندبار ازم عذرخواهی کردن وگفتن ب زودی جبران میکنم وهرسال روز تولد وولنشون من میترکونم چون تقریبا نزدیکه

ب قوله عزیزی زندگی با دوست بداریاش قشنگه😊😉

من شوهرم اونجا کار میکنه قرار بود بریم زندگی کنیم اونجا ولی با توجه به اتفاقات این چندماه منصرف شدیم ...

فکر زندگی تو عراق و هرکشوری که بهش مربوطه از سرت بیرون کن از ایرانیا تنفر دارن بد ذاتن عوضین پستن من عاشقشون بودم ولی دیدم که خیلی بی چشم و رو هستن امنیتم اصلا اصلا نداره وضعیت خونه هاشون افتضاحه خونه میگیری کابینت و سینکو اینا خودت باید بگیری خونه ایی که مثل ایران کابینتو سینکو ظرفشویی اب گرمکن و کولر شوفاژ داشته باشه گرونترین خونه هاست تو منظقه پولدارا 

بیمارستانایه دولتیشون مریض بمیره هم کاری بهش ندارن از دولت و پلیساشون نمیترسن از کسی ترسی ندارن پرستاراش قیافه میگیره برات انگار دکترا گرفته باید بیمارستان خصوصی بری فقط پول بدی کلا پولدار باشی زندگی نسبتا خوبی داری من که کل عمرم ایران بودم یک لحظم اگر بهم فرصت بدن اینجا نمیمونم 

اینجا زن بی ارزشه رو شوهرت تاثیر میزارن زن باید کلفت باشه هرکار کنی بچشم نمیاد دادگاهاش پیگیری نمیکنن قانونی ندارن راحت یکیو میکشن کسی پیگیری نکنه بقیه هم پیگیری نمیکنن بی قانون ترین و افتضاح ترین کشوره

فکر زندگی تو عراق و هرکشوری که بهش مربوطه از سرت بیرون کن از ایرانیا تنفر دارن بد ذاتن عوضین پستن من ...

وای چه وحشتناک

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
عزیزم چقدر خوبی مطمئنم جوابه خوبیاتو میبینی ان شاالله ان شاالله اونقدر شرایطت خوب بشه ک بیای از ذو ...

خوبی از خودته گلم ولی خونوادش ظالم و طاقین 

من امیدم به شوهرم بود که ناامیدم کرد الان ۲۶ هفتس باردارم و یروز خوش ازش ندیدم ولی اگر یکم محبت کنه از رو دلسوزی بهم واقعا یادم میره  بدیهاشو دست بلند کنه اذیتم کنه فحش تهمتم شنیدم بازم بشنوم شب نباید کنارم نخوابه نمیتونم بخوابم دوس ندارم ناراحت بخوابیم عادت کردم به کاراش امیدوارم خوب بشه و میدونم میشه چون یکم خوبی داره بعدا بهترم میشه ۵ سال صبر کردم بازم میکنم

فکر زندگی تو عراق و هرکشوری که بهش مربوطه از سرت بیرون کن از ایرانیا تنفر دارن بد ذاتن عوضین پستن من ...

وای خدای من چقد بد!تا حد زیادی میدونم چطوره عراق ولی اینکه بیمارستان و دولتش اینطوریه واقعا وحشتناکه!هیچی نداره عراق فقط جوونا ما باید برن اونجا کارکنن بخاطر یه کم‌پول بیشتر😣

اخرش 
خوبی از خودته گلم ولی خونوادش ظالم و طاقین  من امیدم به شوهرم بود که ناامیدم کرد الان ۲۶ هفتس ...

عزیزه دلم

بارداری دعاهاتو خدا بیشتر میشنوه

منه بنده ی رو سیاهشم ازش میخام ک ان شاالله ب حق فاطمه الزهرا و حضرت رقیه ب زودیای زود ب اون چیزی ک میخای برسی ب امنیت ب ارامش ب عشقی زیاد از جانب همسرت و زندگی بدون دخالت خانوادش