2777
2789
الان چند اسفندید؟!

الان ۲۸ بهمن

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=124602912]چکار کرده بنده خدا[/QUOTEروزن زن اومده میگه عشقم روزت مبارک من وقت نمیکنم بیا این پ ...

خوبه پولوداد بخدا یادمه ۳ سال پیش عقد بودیم بزور از خونه بیرونش کردم گفتم گل خرس نیووردی نیا با عموم رفتن بیچاره زن عمومم همین کاروکرد ساعت ۱۲ شب بعد کلی گشتن یه خرس گرفته بودن با یه گل (ساعت ۱۰ و نیم بیرونشون کردیم)از صبح برو خودشون نمیووردن😂شوهرم بلد نیست اصلاااااا همین الانشم ولن بود عکس نشونش میدادم یا جلوش اینستا باز میکردم استوری ولنارو یاد خاطره سه سال پیشش افتاد ترسید بیرونش کنم رفت گرفت ولی بهتر از قبل واقعا توقع نداشتم اون روز🥺

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
خوبه پولوداد بخدا یادته ۳ سال پیش عقد بودیم بزور از خونه بیرونش کردم گفتم گل خرس نیووردی نیا با عموم ...

نه من واقعا وقت نداره بره بازار ولی خداییش یه روزه دیگه زنها هم به همین چیزا دلخوشیم اینو هم از ما میگیرن 😩😩

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
با سپاس از آقایانی که روز زن با کادو، شام و گل ، لطف و محبت خودشونو ابراز کردن، به اطلاع میرساند: . ...

من که میخوام اعتکاف ثبت نامش کنم یه چند روز نبینمش😂🤣🤣🤣

👈نکات پزشکی که باید هر مامانی بدونه  لمس کن لینکه👉هرکس اومدتوتاپیکم مزاج شناسی روبخونه/صفحات پرکاربرد:🤰میدونیدبعدزایمان چکارکنید؟38*روش بارداری اسلامی،علل سقط وناباروری78،79مصلحهاوطبع غذا14،10،12مزاج شناسی 39_جوش وپوست=17،32،51،55،57_🚼پوشک گرفتن٣3،47_عفونت زنانه34_😋تغذیه کودک19،47،61،46،15،7،8،9،10،12، 6_🤰بارداری47،57،46،40،30،58،61،54_رشدجنین98_🤢ویار23،74_🔴درمان قاعدگی دردناک وشدید95، 86،37،35،58،30_🔴خونسازها104_عفونت ادراری34،36_مزاج غذاها36،32_🤱ازشیرگرفتن74،36_🤒تب46،1،61،106_تیرگی زانووزیربغل57،60_ختنه61_اعصاب وتیک60_قرص اورژانسی62_🤪جویدن ناخن60_👣ترک پا58_گل مژه55،57_رفلاکس کودک47،19_محاسبه بارداری53_👁️👁️سیاهی وگودی زیرچشم53،57، 48_👶زردی19،28_👄ترک لب43_آبله مرغان29_لکه پوست32_😖یبوست نوزاد47_💩 یبوست9،40،33،29،47_💩اسهال29،47،7،14 19_کولیک43،47_درمان خانگی29،35،43_سنگ صفرا54_مزه دهان61_خلط حلق56_پاکسازی بدن32_آفت47،48_نازایی57_رژیم دخترزایی پسر زایی10،16_اگزما75_🍬دیابت،قندبارداری 74و75_🤧آلرژی وآسم90_🤒تب دندون90_رژیم چاقی101_😷سرماخوردگی،کروناوٱمیکرون،13،6، 19،21،105,106،100_سرفه 95🗣️توروبیکابانام"نکات پزشکی که هرمامانی باید بدونه" کانال زدم،قابلیت جستجوداره،میتونیدمطلبی که میخوان راحت بخونید😉آیدی کانال روبیکام👇https://rubika.ir/manmamnam🎌☯️ورودبه تاپیک فنگشویی وقانون جذبم☯️
نه من واقعا وقت نداره بره بازار ولی خداییش یه روزه دیگه زنها هم به همین چیزا دلخوشیم اینو هم از ما م ...

عیبی نداره به این فکر کن که کلی فکر کرده نتونسته چیزی پیدا کنه که در شانت باشه خواسته به سلیقه خودت بخری قبول کرده سلیقه و نظر توبهتر از خودشه

[QUOTE=124602912]چکار کرده بنده خدا[/QUOTEروزن زن اومده میگه عشقم روزت مبارک من وقت نمیکنم بیا این پ ...

خوبه به من همینم نداد😂 اما یه شاخه گل خرید ک یه کم پژمرده بود😀😀😂😂

و گفت این علی الحسابه...

روزهای عادی ک گاهی گل میگرفت گلهاش قشنگتر بودن😂

علی الحسابشم گفت فکر کردم فردا یا پس فرداش چیزی برام میگیره اما نگرفت😊

اما مشخص بود خودش عذاب وجدان داشت ولی فقط همون شب... بعدش یادش رفت دیگه😂

اخرین مناسبت هم اول بهمن بود طلامو فروختم براش کادو گرفتم...کادویی ک خیلی لازم داشت و بی نهایت سوپرایز شد

دومین سالیه که روز زن کنارمه... پارسال نامزد امسال تو خونه خودمون...

کلا مردها زیاد مثل ما خانمها نیستن

پارسال ک اولین سال بود فکر میکردم بترکونع...

اما روز زن که کتری نکرد ولی فرداش یه گل و ساپورت گرفت...

در کل ازش نارحت نیستم و عاشقشمو روز مرد هم بهش کادو میدم هرچند هم که کوچیک باسه...

من وایه دل خودم ابنکارو میکنم... هدیه دادنو دوس دارم

شاید شوهرمم به مرور یاد بگیره..

در کل خیلی دلم میهواد سوپرایز بشم😍یعنی میشه بشم یه روز؟توسط شوهرم؟

از شوهراتون ناراحت نشین... یه سری چیزا رو باید ما با صبوری یادشون بدیم...بلد نیستن بنده خداها

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
استارتر شما اون‌ کاربری نیستی ک شوهرت پسر عمه ات هست؟بعد مادرشوهرت اذیتت میکنه؟

اره عزیزم😘

عزیز عجله نیست من ایران نیستم میخوام بدونم شاید شرایطم جوریه که باید یا پولامو جمع کنم یا بهونه تراش ...

ایران نیستی نمیتونی تنهایی بری بیرون 

کاربر سال ۹۶هستم.کاربری ۵ م هست.هنوز نمیدونم‌‌چرا دو بار بخاطر عوض کردن گوشیم سه بار هم نمیدونم دلیلش چی بود😏😏😏😏تورو خدا بی دلیل کاربریمو نترکونید بخدا شماره ندارم🤗🤗🤗🤗
با سپاس از آقایانی که روز زن با کادو، شام و گل ، لطف و محبت خودشونو ابراز کردن، به اطلاع میرساند: . ...

😃😃😃

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

من شوهرم پنج روز پیش بخاطر خونوادش منو زد بهم توهین کرد ولی ولن از دلم در اوورد زود فراموش کردم 😔بچم همش قوز میکنه از بس تاثیر گذاشته دعواها ولی دوسش دارم چکار کنم شکر کنید اگر شوهراتون نازتون میکنن حرفتونو یکمم شده گوش میدن پشتتونن ....