2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ممنون عزيزم همش ميترسم زايمان زودرس كنم يا كيسه آبم پاره شه دارم رواني ميشم از فكراي منفي 😭

درکت میکنم گلم چون خودمم این ترسو داشتم و دارم،،به این فکر کن همه چیز دست خداست،خودش داده مطمعن باش خودشم نگه دارشه...سعی کن اصلا بهش فکرنکنی،،خودتو مشغول کن روزات زودتر بگذره ،،من خیلی اذیت شدم استراحت مطلق شدم تو شهر غریب کسیو نداشتم ی لیوان اب دستم بده،اما خب دیگه گذشت و هفته هام ک بیشتر شد کم کم اروم تر شدم...

خوش تر اَز دورانِ عشق با همسرم و پسرم اَیـام نیست😍👑👩‍❤️‍👨🧿💚💋🖇️💍✨🌼🌍🌺🥰👼
سلام از هفته چندم جنسیت معلومه،شما چه چیزایی دوست دارید؟و زیاد میخورید

من هفته۱۲مشخص شد😍من ک اصلا بدویار نبودم همه غذایی میخوردم فقط از گوشت مرغ ب شدت بدم میومد.و ی مدتم از بوی شوهرم بدم میومد🙄

من هفته۱۲مشخص شد😍من ک اصلا بدویار نبودم همه غذایی میخوردم فقط از گوشت مرغ ب شدت بدم میومد.و ی مدتم ...

من بوی سیرو متوجه میشم حتی اگه خودمم خورده باشم...بارداری دوممه از همه ی مواد غذایی خام بوهاشون،که درحال پخته شدن هستن حالم بدمیشه🤯🤯

منظورم اینه شیرینیحات بیشتر میخورید یا ترشیجات

بعدش سفاليك شد ؟ عزيزم درد واژن و لگن ك نشانه زايمان زودرس نيست ن ؟ 😭

اره گلم بعد یک ماه سفالیک شد،،ای بابا درد زایمان کاملا مشخصه و خیلی با دردایی ک تجربه کردی متفاوته،،،اصلا نگران نباش خداروشکر مشکلی نداری چرا الکی فکروخیال میکنی...درد واژن و لگن همه طبیعیه منم داشتم،،،بدنت داره برای رشد نینی خودشو آماده میکنه ممکنه این وسط ی دردایی هم باشه،،خیلی سعی کن خودتو گرم بگیری.من انقد دردهای عجیب تجربه کردم،،دیگه برام عادی شده..انشاالله بسلامتی نینیتو بغل میکنی همه این روزا فراموشت میشه

مثلا شما که پسر داری علائم ودردات چجوریه؟سمت راستته یا چپ؟زود حسش کردی یا دیر؟

من اوایل سمت چپ بود الان راست ترشی زیاد میخورم شیرینی دوست ندارم شکمم روبه جلو اومده تکو ناشم دیر حتی الانم تنبل

خدایا حکمتت رو شکر🙏

بنظرمن جنسیت ربطی به سمت راست یا چپ بودن نینی نداره،وپن هردوطرف حس میکنی....تجربه من از بقیه و خودم این بوده ک دختر معمولا زود تکوناشو حس میکنی پسر دیرتر حس میکنی،مثلا دختر تو ۲ماهگی یا ۳ماهگی تکوناشو حس میکنی اما پسر تو ماه ۵یا۶.من خودم پسرم از هفته ۲۳یا۲۴تکوناشو حس کردم

عزيزم من درد شديد لگن و كشاله ران دارم ؛ جفتم قداميه دير حس كردم تكوناشو ؛ هفته ٢٣ حس كردم 

من بوی سیرو متوجه میشم حتی اگه خودمم خورده باشم...بارداری دوممه از همه ی مواد غذایی خام بوهاشون،که د ...

کلا توی بارداری حس بویایی خیلی بیشتر میشه،منم تا ۶ماه بو هرچیزی رو خیلی بیشتر حس میکردم..من هم شیرینیجات دوست داشتم هم ترشی،،حالت تهوع هم اصلا نداشتم،اولاش لکه بینی هم نداشتم،