2777
2789
فکر کنم ۲۵ هفتس ولی هر وقت نیاز باشه دکترتون می گه  تو سونوهای قبلیتون بریج بود جنین؟

ن ؛ دكترم گفت ٢٨ هفته ميتوني واس چكاپ بري ميتونيم نري اما من ميرم 

ن ؛ دكترم گفت ٢٨ هفته ميتوني واس چكاپ بري ميتونيم نري اما من ميرم 

بالاخره نظرات دکترا با هم یکی نیست من و ۲۵ هفته فرستاد یادمه بریج بود ولی ۲۸ هفته رفتم چرخیده بود شما هم نگران نباش ان شاءالله بسلامتی زایمان می کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایل سمت چپ بود الان راست ترشی زیاد میخورم شیرینی دوست ندارم شکمم روبه جلو اومده تکو ناشم دیر حت ...

تشکر.منم ترشی دوست دارم،توی بارداری اولم خیلی بستنی و کیک و شکلات میخوردم ولی این یکی تمایل به شکلات ندارم

شهرزاد من تپش قلبم ب ١٢٧ رسيد امروز ؛ خيلي حالم بد بود 😭 تو تپش قلب نداري ؟ 

عه چرا اینقدر زیاد 

در حالت عادی یهو میگیری؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
همه این نکات رو به دکی بگو  ولی فک نکنم مشکلی باشه  خودت سعی کن ریلکس باشی

چند روز ديگه ميرم آزمايش ميدم سونو هم بدم ميبرم ب دكترم نشون ميدم ميگم اينارو شايد اكو قلب بفرسته 

چند روز ديگه ميرم آزمايش ميدم سونو هم بدم ميبرم ب دكترم نشون ميدم ميگم اينارو شايد اكو قلب بفرسته&nb ...

آره احتمالا 

استند گفتی درست کنه راستی؟

هنوز واس اسمش شك دارم 😂 ب توافق نرسيديم هنوز با شوهرم 

ای جان 

هر دو قشنگن 

هم ژیکان هم دیاکو 

ولی دیاکو بنظرم مردونه تره 

منم کوردم

ای جان  هر دو قشنگن  هم ژیکان هم دیاکو  ولی دیاکو بنظرم مردونه تره  منم کورد ...

عزيزم 🤩 عاشق كوردام 

واي شهرزاد من تو ويارم از صابون لوكس آبي متنفر بودم فك كردم ديگه بدم نمياد الان شوهرم از حموم درومد اونو زده بوش داره اذيتم ميكنه 🤦🏻‍♀️

عزيزم 🤩 عاشق كوردام  واي شهرزاد من تو ويارم از صابون لوكس آبي متنفر بودم فك كردم ديگه بدم نمي ...

فدااات عزیزم لطف داری 😚

خخخخ دوباره بفرستش 

لوکس خیلی بوش هم زیاده خنثی نمیشه