2821
2789
من واضح از ٢٣ هفته جفتم قداميه خيلي دير حس كردم 

منم گفتم قدامیه،،معمولا تو پهلو و زیر شکم حس میکنم حرکاتشو...عزیزم اصلا نگران نباش منم گاهی اوقات اون پایین حس میکنم حرکتشو و یوقتایی هم درد داره...اولاش خیلی نگران میشدم اما دیگه عادی شده برام نترس گلم

خوش تر اَز دورانِ عشق با همسرم و پسرم اَیـام نیست😍👑👩‍❤️‍👨🧿💚💋🖇️💍✨🌼🌍🌺🥰👼
پس خطرناك نيست من ترسيدم تپش قلب گرفتم خيلي پايينه پاهاش قشنگ بالاي واژن ميزنه

بله طبیعیه زیادخم نشو زیاد سرپا نباش بیشتر دراز بکش من دکترم از اول میگفت آشپزی نکن منظورش زیاد وایسادنِ 

شماهم رعایت کن که آخرش اذیت نشی من الان همش قرص و آمپول میزنم چون وگرنه درد زایمان میاد برام اوایلش رعایت نکردم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا ؟ يعني شده دردم بكنه ؟ من ترسيدم

اره پیش اومده گاهی درد میگیره 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 
عزیزم من الان تو 33 هفته هستم گلم  انشاالله نی نی به سلامتی دنیا بیاد

یعنی همون ۳۲هفته و چند روز دیگه؟من ۳۲هفته و ۲روزم..مرسی گلم همچنین برای خودت،،،

منم گفتم قدامیه،،معمولا تو پهلو و زیر شکم حس میکنم حرکاتشو...عزیزم اصلا نگران نباش منم گاهی اوقات او ...

ممنون خيلي ترسيدم تنهام تو خونه انقد فكراي منفي مياد تو سرم ك ي سره تپش قلب ميگيرم 🤦🏻‍♀️ شما درد لگن و واژن و كشاله ران نداري ؟ 

من موقعی که باردار بود تا ۲۵ هفته جنین بریج بود تکوناشو اون پایین حس می کردم حتی بعضی وقتا فکر می کر ...

يعني الان ني نيم بريچه ؟ چون لگداش اكثرا پايينه ولي خب بالا هم ميزنه گاهي اوقات 

ممنون خيلي ترسيدم تنهام تو خونه انقد فكراي منفي مياد تو سرم ك ي سره تپش قلب ميگيرم 🤦🏻‍♀️ شما درد ل ...

عزیزدلم اصلا نترس،،،همه این دردا طبیعیه،،صد در صد ک درد واژن دارم تیر میکشه مخصوصا زمانیکه تحرکم زیاد میشه بیشتر درد میگیره،

عزیزدلم اصلا نترس،،،همه این دردا طبیعیه،،صد در صد ک درد واژن دارم تیر میکشه مخصوصا زمانیکه تحرکم زیا ...

ممنون عزيزم همش ميترسم زايمان زودرس كنم يا كيسه آبم پاره شه دارم رواني ميشم از فكراي منفي 😭

يعني الان ني نيم بريچه ؟ چون لگداش اكثرا پايينه ولي خب بالا هم ميزنه گاهي اوقات 

منم ماه شش نینم بریچ بود،از بس اون پایین میزد کلی استرس میگرفتم طول سرویکسم کم بود دیگه هروز منتظر بودم زایمان کنم...هروز ی درد جدید و عجیب...خیلی فکرا سراغم میومد طوری که هیچوقت فکر نمیکردم برسم ب این هفته،،اصلا نگران نباش همه این دردا اگر مداوم نباشه عادیه

منم ماه شش نینم بریچ بود،از بس اون پایین میزد کلی استرس میگرفتم طول سرویکسم کم بود دیگه هروز منتظر ب ...

بعدش سفاليك شد ؟ عزيزم درد واژن و لگن ك نشانه زايمان زودرس نيست ن ؟ 😭