2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدتی کار ترجمه کردم...چشمام کور میشد ولی درامدش اصلا خوب نبود چون برای شرکت البرزترجمه کار میکردم...مثلا 10 صفحه ترجمه میکردم 70 تومن میداد که اصلا خوب نبود..ترجمه وقتی خوبه که اصولش رو کامل بلد باشی و کتابهای تخصصی ترجمه کنی...حتی اساتید دانشگاه هم چند میلیون میدن کتاب با ترجمه خوب به اسم اونا کار کنی

من مدتی کار ترجمه کردم...چشمام کور میشد ولی درامدش اصلا خوب نبود چون برای شرکت البرزترجمه کار میکردم ...

ببخشید اگه وقتت را نمیگیرم میشه کمی راهنمایم کنی اخه میخوام برم آموزشگاه زبان یاد بگیرم برا مترجمی من زبانم خوبه اگه کمی تلاش کنم راحت یاد میگیرم

برای مترجمی مدرک دانشگاه میخوان ؟

اونجا که من کار کردم بله مدرک دانشگاهی میخواست چون ترجمه تخصصی میخوان...باید مدرک دانشگاهی رشته ای رو داشته باشی که مربوط به اون ترجمه میکنی....ولی بدون مدرک دانشگاهی هم قطعا میشه ترجمه کرد اما کار خیلی راحتی هم نیست...با اصول ویرایش و...هم باید آشنا باشی

ببخشید اگه وقتت را نمیگیرم میشه کمی راهنمایم کنی اخه میخوام برم آموزشگاه زبان یاد بگیرم برا مترجمی م ...

خواهش میکنم

بله میتونید این کار رو انجام بدید....ولی توصیه منو اگه بخواید اینه که زیاد مطالعه در زمینه ترجمه داشته باشید...این یعنی چی؟ یعنی اینکه یه کتابی رو به انگلیسی بگیرید یا دانلود کنید که قبلا توسط یه مترجم خوب ترجمه شده...ترجمه اش رو هم تهیه کنید (یعنی یه کتاب رو به انگلیسی و هم به فارسی داشته باشید)...بعد بدون نگاه به ترجمه فارسی کتاب،،، خودتون جمله به جمله شروع به ترجمه کتاب کنید و بعد هر جمله رو با ترجمه فارسی همون کتاب مقایسه کنید...ببینید چی رو رعایت کردید چی رو اشتباه کردید...این بهترین راه یاد گرفتن ترجمه است...اولش سخته یکم ولی بعدش راحت میشه...فقط باید هدف داشته باشید و بدونید قراره تو چه حوزه ای بعدا ترجمه کنید و از الان مطالعاتتون تو همون حوزه باشه...این خیلی مهمه

خواهش میکنم بله میتونید این کار رو انجام بدید....ولی توصیه منو اگه بخواید اینه که زیاد مطالعه در زم ...

ممنون، برای یادگیری اصول ویرایش و.. هم کلاس خاصی هست؟

ممنون، برای یادگیری اصول ویرایش و.. هم کلاس خاصی هست؟

اگه این کاری که گفتم خوب انجام بدید همونجا یاد میگیرید که چطور باید ویرایش کرد ...مثلا کجا علایمی مثل ؛ یا ، رو استفاده کرد...فاصله و نیم فاصله رو باید رعایت کرد و...پاراگراف ها رو دقیق تنظیم کرد و... کلاس خاصی فکر نمیکنم داشته باشه من از روی کتابها و مقاله هایی که دقت کردم یاد گرفتم...

اگه این کاری که گفتم خوب انجام بدید همونجا یاد میگیرید که چطور باید ویرایش کرد ...مثلا کجا علایمی مث ...

ممنون عزیزم انشالله که موفق باشی فردا میرم برا ثبت نام کلاس زبان تا ببینم چی میشه

ممنون عزیزم انشالله که موفق باشی فردا میرم برا ثبت نام کلاس زبان تا ببینم چی میشه

مرسی..موفق باشی  بعضیا کلاس زبان رو سر سری میگیرن...ولی اگه هدفمند ادامه بدی حتما به جای خوبی که میخوای میرسی