2777
2789
عنوان

خانمایی که به خودتون می‌رسید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 62 پست
هرروز سیاه میکنه.یروزایی در هفته بزنی خوبه.بعد هقته ای یبارم ماسک شکر و گلیسیرین خیلی خوبه.دستا تمیز ...

قیمتش چنده؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای عزیزم مرسی بابت راهنماییتون⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩حتما رعایت میکنم و همه این کارایی که گفتی رو انجام مید ...

فدات نازنینم 

ببین 

پوست دست و صورت ژنتیکی هست درسته بعضیا هی پوستشون خوبه 

ولی بعضیام با رسیدگی عالی میشه 

اگه تو خونه بیکاری در طول هفته یک روز درمیان یه ماسک بزار صورتت 

سر ماه میبینی حتی به کرم پودرم نیاز نداری من خودم استفاده کردم  خدایی معجزشو دیدم

کاربرررر قدیمیییم باز ترکوندن منوووووو😡😡😡😡
قیمتش چنده؟

زیر ده تومنه.ارزونه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
فدات نازنینم  ببین  پوست دست و صورت ژنتیکی هست درسته بعضیا هی پوستشون خوبه  ولی بع ...

میشه از ماسکایی که برای دست و صورت گذاشتی و نتیجه شو دیدی به ما هم بگی یاد بگیریم انجام بدیم ممنونت میشم 😘😘

واس موهات چیکارا میکنی

موهامو عزیزم من شامپو بچه فیروز استفاده میکنم اخرش تو حموم 

یه ماسک دارم اینه 

ازین استفاده  میکنم وقتی موهامو کامل شستم پنج دقیقه موهامو با این ماساژ میدم من موهام تا پایین با سنم اصلل موخوره نداره 

بهدشم وقتی از حموم اومدم ۱۵ تومن دادم یه روغن کرچک و روغن نارگیل یکم دستمو باهاشون چرب میکنم میارم پایین موهام درحدی که یکم چرب بشه واااقعا عالیه همیشه به دوستامم معرفی میکنم واقعا نتیجه دیدن

ببین حتتتتتما بهش شیر بده واااقعا واسه رشد بچه عالیه اگه شیر کم بخوره فردا پس فردا لب نمیزنه شیر

اره همون

مدام میگم بخور مامان شیرخوبه

حتی شده با کیکو اینجور چیزا

بهش میدم بخوره

میشه از ماسکایی که برای دست و صورت گذاشتی و نتیجه شو دیدی به ما هم بگی یاد بگیریم انجام بدیم ممنونت ...

فدات عزیزم 

من اخرشبا صورتمو با یکم شامپو فیروز میشورم 

بعدش الوورا تیکه میکنم ژلشو کامل میزنم صورتم ۲۰ دقیقه میزارم بمونه  بعدش میشورم 

دیگه ماست میزنم توصورتم واسه جوش عالیه 

خیار رنده شده و عسل میزنم  عالیه

پمبه میزنم تو گلاب میزنم صورتم عالیه اینم

سیب زمینی رنده شده و یکم ابلیمو میزیزم تو قالب کوچیکا میزارم جا یخی وقتی یخ کرد میزنم روصورتم 

پمبه و یکم ابلیمو واسه جایه جوش عالیه

فدات عزیزم  من اخرشبا صورتمو با یکم شامپو فیروز میشورم  بعدش الوورا تیکه میکنم ژلشو کامل ...

چقدر عاااااالی 👌 ممنون خانمی چقدر خوبه حتما ازین مایکل استفاده میکنم واقعا لطف کردی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792