2777
2789
عنوان

خانمایی که به خودتون می‌رسید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 62 پست
شما چیکارا می‌کنی واسه دستات؟

ببین عزیزم ظرف میشوری با دستکش حتما بشور 

در طول روزم دوسه بار کرم آتوپبکس بزن اخرشبام حتتتما بزن 

تاثیرشو میبینی تو ۱۰ روز 

کاربرررر قدیمیییم باز ترکوندن منوووووو😡😡😡😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستکش دس میکنم موقع کار.حتی سیب زمینی پیازو با دستکش خورد میکنم و همچنین موقع اشپزی.همیشه کرم میزنم ...

گلیسرین ازداروخانه میخری؟سیاه نمیکنه؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
اره تعریف شیر رو زیاد شنیدم  زنداداشم مو هاش و صورتشو با شیر میشوره

اره بخدا این چیزا عالیه طی مدت زیادی باید استفاده کنی ولی بدنت قوی میشه با قرص و دارو اصلا خوب نیست  

شیر که خیلییی خوبه واسه صورت 

اخرشبا بشوری صورتتو باشیر یه چربی کمی به صورتت میده ولی عالیه

هم شیر خوبه واسه صورت 

هم اخرشبا پمبه با گلاب بزنی به صورتت

ببین عزیزم ظرف میشوری با دستکش حتما بشور  در طول روزم دوسه بار کرم آتوپبکس بزن اخرشبام حتتتما ...

واااای عزیزم مرسی بابت راهنماییتون⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩حتما رعایت میکنم و همه این کارایی که گفتی رو انجام میدم

چچوری؟؟ من سعی میکنم به بچم‌از الان شیر بدم بخوره که عادت کنه

ببین حتتتتتما بهش شیر بده واااقعا واسه رشد بچه عالیه اگه شیر کم بخوره فردا پس فردا لب نمیزنه شیر

ببین عزیزم ظرف میشوری با دستکش حتما بشور  در طول روزم دوسه بار کرم آتوپبکس بزن اخرشبام حتتتما ...

اینه؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
گلیسرین ازداروخانه میخری؟سیاه نمیکنه؟

هرروز سیاه میکنه.یروزایی در هفته بزنی خوبه.بعد هقته ای یبارم ماسک شکر و گلیسیرین خیلی خوبه.دستا تمیز و سفید میشه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
2790
2778
2791
2779
2792