2777
2789
عنوان

من یک زنم

218 بازدید | 18 پست

من یک زنم!
من شکلات نیستم
مروارید نیستم
وسیله تفریح نیستم
اسباب ازدیاد نسل نیستم
عامل فساد مردان نیستم
من یک زن هستم

"یک انسان که می خواهم آزاد و برابر باشم"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من با اینکه شوهر باید تشخیص بده زنش کجا میتونه بره یا کجا نمیتونه بره مشکل دارم خیلییی

منم من دوس دارم خودم بگم یا مثلا مث ی انسان باهام برخورد بشع مثلا بگه نرو من برم دیگ اتفاق خاصی نیوفته فقط درحد مشاور باشه نه کنترل کننده

من با اینکه شوهر باید تشخیص بده زنش کجا میتونه بره یا کجا نمیتونه بره مشکل دارم خیلییی

ای بابا تو ایران که هنوز راه خیلی درازی برای حق برابری هست...ولی خوبه زنو شوهرم جایی میخان برن همو درجریان بزارن اگه صلاح باشه...ولی ماکار ازهمجنسای خودمونم خیلی خرابه هنوزعده زیادی از زنا مرد سالاریو دوست دارن...و همینطور اسیر بودن و نداشتن ازادیو خودشون دوست دارن

جاوید عشق مامان
ای بابا تو ایران که هنوز راه خیلی درازی برای حق برابری هست...ولی خوبه زنو شوهرم جایی میخان برن همو د ...

اره خیلیا فک میکنن اینجوری درامانن ولی بنظرمن اینجوری انسان نیستن درحقیقت اولویت خود ادمه چرا مادرامون توسری خور و منزوی شدن باگذشت زمان بخاطر اینکه از خودشون گذشتن ما نباید راه اونارو ادامه بدیم ما باید بتونیم انسان باشیم ن وسیله ی ارضای زورگویی

اره خیلیا فک میکنن اینجوری درامانن ولی بنظرمن اینجوری انسان نیستن درحقیقت اولویت خود ادمه چرا مادرام ...

بله عزیزم یه خانوم سیاه پوستم بوده زمان قدیم برده هارو از اسارت ازاد و فراری میداده گاهی یروز ازش میپرسن ازاد کردن چه کسانی سخت تر بود...گفته بود کسانی که نمیفهمیدن به اسارت کشیده شدن...

جاوید عشق مامان
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز