shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 عنوان کسی پیش دکتر قلعه سری ساری ختنه کرده 1823 بازدید | 7 پست بچه ها کسی از ساری پیش دکتر قلعه سری برای ختنه رفته؟؟؟ میدونین روش کار چیه؟راضی بودین؟تو مطب میکنه؟ عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰ 1398/11/28 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrann45 عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 2494 از نظر من که کلا ختنه کار اشتباهی و باعث زود انزالی و... میشه.
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 بله من پس این درسته که ختنه میکنه. تو مطب کار میکنه؟راضی بودی؟ عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
harleyqueen عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 3184 خیلی بد اخلاقهپیرمرد پرحاشیه و بنظر من کمی خرفت😶 ❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
harleyqueen عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 3184 از نظر من که کلا ختنه کار اشتباهی و باعث زود انزالی و... میشه. ❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 از نظر من که کلا ختنه کار اشتباهی و باعث زود انزالی و... میشه. شما آقایید؟مام دلمون نمیخواد. ولی به دلایلی مجبوریم عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 خیلی بد اخلاقه پیرمرد پرحاشیه و بنظر من کمی خرفت😶 همسر من وقتی بچه بود پیشش میرفت. ازش تعریف میکنه. البته الان 40 سالشه همسرم. اون زمان ازش راضی بود عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰