2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر بگی هر کس به اندازه ظرفیتش سختی داره

نه بابا خدا انگاری بعضیا رو بیشتر دوس داره

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

خانومای گل یک نکته رو بگم همیشه خاطرتون باشه.

پروردگار هیچگاه ظلم نمیکنه و مخلوقش رو آزار نمیده.اگر باور کنید به قدرت مطلق خداوند هیچ وقت از سختی ها نمیترسید.مشکلات زندگی رو به عنوان نردبانی برای پیشرفت و رشد و تعالی ببینید.ادم با تحمل همین سختی هاست که شکوفا میشه.بپذیرید که جنس عالم ماده همراه با سختی و رنجه.این مشکلات مرحله ای از تکامل نفس ماست.

قرآن بیان کرده که در دل هر سختی یک آسانی هم وجود داره:ان مع العسر یسرا...

هیچ انسانی پیدا نمیشه که روزی رو بدون غم طی کنه و در تمام طول عمرش مشکلی نداشته باشه.همه چیز برمیگرده به دیدگاه و تفکر شما.با عجز و لابه درد رو دو برابر نکنید.

اگر مشکل مالی دارید در یک مقطع زمانی بزارید کم اون لحظاتی که اوضاع خوبی داشتید.اگر کودک بدغلقی دارید با تحمل گریه هاش میتونید تبدیل به یک مادر صبور بشید.اگر بیماری دارید به عنوان راه اتصال به خدا نگاه کنید.

در همه حال شاکر خدا باشید تا لطف خدا چندین برابر شامل حالتون بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مجبورم یه پاساژ داریم تو شهرمون کل لباسا شیک تو همون پاساژه😂😂فقطم پله برقی داره پله نداره😰

من مجبور باشم قشنگ مثل یه عزرائیل دیده میشم دور از جون😂

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
همسرم ک دلتنگشمو راهی ندارم . از دست رفتن زندگیم

آخی بمیرم برات،خدا بهت صبر بده😢

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
خانومای گل یک نکته رو بگم همیشه خاطرتون باشه. پروردگار هیچگاه ظلم نمیکنه و مخلوقش رو آزار نمیده.اگر ...

ممنون بابت حرفات،میشه من بعضی وقتا حالم بده باهاتون حرف بزنم؟

من مجبور باشم قشنگ مثل یه عزرائیل دیده میشم دور از جون😂

اتفاقا من یه خیلی مطالعه کردم تنها راه خوددرمانی کردن اینه که از هر چیزی میترسی باید چند بار امتحانش کنی تا دیگه نترسی 😂