2777
2789
ممنون،برام دعا کن💔

حتما عزیزم مطمئنم زود خبرای خوش میشنوی به دلم افتاد💕

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکله عدد nt بچه م که خیلی بالاست ۵شنبه باید برم آمینوسنتزبدم خیلییییی نگرانم و عذاب میکشم😔

Nt بچه من ۲.۵ بود 

عربالگری هم یکیش زیر ۱۰۰۰

سل فری دادم بچم سالم

اکوی قلب هم باید بخاطر ان تی برم.

ان شاالله بچه شمام سالمه

نترس

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

منم درحال حاضر یدونه نی نی سالم میخوام😢😔

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
دوستان رو نمیدونم  ولی خودم رو قانع  میکنم سختی مختص یه نفر نیس

من الان سختی بقیه رو خوندم فهمیدم اتفاقا سختی مختص تعداد کمیه

ای خدا شکرت🤐🤐🤐

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
دقیقا منم هیچ دلیلی براش پیدا نمیکنم و اینکه میبینم اون یه نفر که باعثش شده چقد بد ذاته و من چقدر خو ...

👌🏻👌🏻👌🏻 بیخیال شومن که دیگه به هیشکی اعتماد نمیکنم که بخوام در دوستی به روش باز کنم فقط خودمو خانوادم 

تنهاییمو به دنیا نمیدم ،الان احساس آرامش میکنم 

واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنید 🙏

شوهرم کاش هیچوقت نبود ازدواج نمیکردم خدا ازش نگذره😔😔

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
سلام منم دارم فوبیای چی داری عزیزم .آگروفوبیا؟

نمیدونم آگروفوبیا باشه یانه ولی از خیلی چیزا میترسم الان یکساله که اینجوری شدم زیاد شوک بهم وارد شد درمان کردی؟

Nt بچه من ۲.۵ بود  عربالگری هم یکیش زیر ۱۰۰۰ سل فری دادم بچم سالم اکوی قلب هم باید بخاطر ...

مرسی عزیزم همچنین من ntش ۷ بود دیگه آزمایش ندادم یه راست باید برم آمینو

خدایا خودت مواظبه دختر گلم باش ❤
👌🏻👌🏻👌🏻 بیخیال شومن که دیگه به هیشکی اعتماد نمیکنم که بخوام در دوستی به روش باز کنم فقط خودمو خ ...

آره مدتش چند روزه بعدش کلا بیخیال میشم ، متاسفانه بعضیا کارشون گند زدن به اعتماد آدماست