2777
2789
چشه مگه

نمیشه که تو یه جمله گف

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون بابت حرفات،میشه من بعضی وقتا حالم بده باهاتون حرف بزنم؟

بله عزیزم،خوشحال میشم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خانومای گل یک نکته رو بگم همیشه خاطرتون باشه. پروردگار هیچگاه ظلم نمیکنه و مخلوقش رو آزار نمیده.اگر ...

ب نظرتون سختیا تموم میشن ک دوباره آسونی بیاد؟

من خیلی میترسم از آینده،از اینکه تکلیف زندگیم چی میشه؟

ینی میشه خدا معجزه کنه؟ب نظرت دعا واقعا تاثیر داره؟

خدا واقعا ب اشک بنده هاش رحم میکنه؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
ب نظرتون سختیا تموم میشن ک دوباره آسونی بیاد؟ من خیلی میترسم از آینده،از اینکه تکلیف زندگیم چی میشه ...

البته که رحم میکنه،خدا ارحم الراحمینه،هفتاد برابر از مادر مهربانتره.

هر دوره از زندگی مشکلات خاص خودش رو داره.اما با چشم درد و رنج نبینید.درسته ذهنتون خسته میشه،بدن کشش نداره اما برای پروانه شدن باید از این پیله رها شد.

به آینده امیدوار باشید.در واقع به لطف خدا امیدوار باشید.خودتون و زندگیتون رو بسپارید به خدا.خدا وعده داده دعا رو مستجاب میکنه اما به شرط اینکه از همه قطع امید کنید و از ته قلب صداش بزنید.

فراموش نکنید که دعا و توسل راهگشاست.توسل بردارید به حضرت زهرا و امام زمان.

گاهی هم سری به گذشته و اعمال قبل بندازید.شاید یک خطا و حق الناسی در گذشته عامل ناراحتی امروز شماست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
البته که رحم میکنه،خدا ارحم الراحمینه،هفتاد برابر از مادر مهربانتره. هر دوره از زندگی مشکلات خاص خو ...

ممنون عزیزم،تو رو خدا برام خیلی دعا کن🌹

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
ممنون عزیزم،تو رو خدا برام خیلی دعا کن🌹

اگر قابل باشم چشم.انشاالله رفع گرفتاری بشه