2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وا زده ۲۰۰ تومن تقریبا ۱۵۸ کجا بود من از بوتیک قیچی گرفتم 

عزیزم

بستت رسیده دستت؟

عکس مانتو خودتو بزارلطفا

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

استارتر واقعا شیکهههههه مخصوصا همون رنک اولیه ... این صورتیه اصلا خوب نیست البته نظر منه هاااااا سلیقه بقیه دوستان محترمه . ب نظرم همون اولیه رنگش شاد تر و شیک تره

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋
عزیزم بستت رسیده دستت؟ عکس مانتو خودتو بزارلطفا

نه والله هنوز دستم نرسیده سرشون خیلی شلوغه هی غر میزنن ک همینجوری سر خود واریز نکنین چون اجناس زودتموم میشن و نیس ک براتون بفرستیم من اول پرسیدم موجوده؟ بعد ک اوکی دادن زود ریختم وگرنه کسی دیگه زودتر از تو بریزه میشه مال اون

نه والله هنوز دستم نرسیده سرشون خیلی شلوغه هی غر میزنن ک همینجوری سر خود واریز نکنین چون اجناس زودتم ...

اره دیدم پیجشو

چن روز پیش خاستم سفارش بدم ولی دو دل شدم که جنسش بدنباشه

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
نه والله هنوز دستم نرسیده سرشون خیلی شلوغه هی غر میزنن ک همینجوری سر خود واریز نکنین چون اجناس زودتم ...

لطفا مانتوت رسید ریپلای کن❤❤❤

استارتر واقعا شیکهههههه مخصوصا همون رنک اولیه ... این صورتیه اصلا خوب نیست البته نظر منه هاااااا سلی ...

وای مرسی آره منم دوسش دارم خیلی شاد و شیک و لاکچریه صورتیشم خوبه واقعا ولی من یهو گفتم بزار کلا شادشو بگیرم این رنگو تو مانتوهام نداشتم😍

اره دیدم پیجشو چن روز پیش خاستم سفارش بدم ولی دو دل شدم که جنسش بدنباشه

منم دستم نرسیده ولی اگه واقعا عینه  همین عکسش باشه جنسشم خیلی خوب نباشه همین ک شیکه برام کافیه 🤷‍♀️

خودتو کنترل کن بچت میفته زیر دست این و اون انقد خودخواه نباش کوتاه بیا  هرچی گفت اصلن محل نده ج ...

مرسی

اما شهر ما کوچیکه اصلا نمیدونم جای خوب داره یا نه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش