2777
2789

این کارای بوتیک قیچیه من یکی دوبار مانتو و پالتو خریدمش ازش ولی اصلا جنس خوبی نداره کاراش

شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده  با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این که الان یه خانوم تو تاپیک بغلی گذاشت این عکسو از اینستا گرفته بود که یه مغازه که فروش اینترنتی هم داشت این عکسو گذاشته بود تو پیچش واسه فروش یه خانوم هم اسکرین گرفته بود گذاشت تو تاپیک بغلی قیمتشم همون پیج مغازه زده 158😐😐

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

https://instagram.com/gheychi.boutique?igshid=1fnj8uurtq524

شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده  با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی 

دستت درد نکنه عزیزم❤️

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
این که الان یه خانوم تو تاپیک بغلی گذاشت این عکسو از اینستا گرفته بود که یه مغازه که فروش اینترنتی ه ...

هرکی یه قیمت میذاره 

دلبخواهیه 😁

ولی من از نت میخرم خیلی ارزونتر از بیرونه

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
هرکی یه قیمت میذاره  دلبخواهیه 😁 ولی من از نت میخرم خیلی ارزونتر از بیرونه

من میترسم بگیرم اینترنتی

که یه وقت اندازش دقیق نباشه جنسش خوب نباشه رو تن خوب نباشه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)