2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا زده ۲۰۰ تومن تقریبا ۱۵۸ کجا بود من از بوتیک قیچی گرفتم 

میدونم گلم هر بوتیکی هر قیمتی دلش بخواد میزنه

میگم یه حانوم از یه پیج دیگه گذاشته بود اون پیج زده بود 158

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
ببین ما اختلاف سنیمون زیاد بود من خامی کردم اما اونم نتونست درست مدیریت کنه الان مدام در حال فحاشی ...

من یه مدت با همسرم خیلی دعوام میشد. ولی یه روز نشستم فکر کردم وقتایی هم که حتی حق با منه میکشم کنار و میگم باشه تو درست میگی دعوا میخوابه

از همون روز دیگه حواب ندادم میگم باشه. چشم. ببخشید. زندگیمم خوب شده. چون خداییش خیلی مرد خوب و خانواده دوستیه ریگه خستگی و کار و این خرجا بهشون فشار میاره

بشین باهاش اروم حرف بزن

گروه نارنجی  وزن اولیه 70  🍁 هدف اول 65 🍁وزن هدف 58

@بهاران_عشق  

@دخترحاجی_عاقا  

یه جا پیدا کردم همین شلوار رو ۹۸تومان میفروشه بیاین

https://botick.com/product/397260-%D8%B4%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D8%A8%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%86%D8%AF

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤                                                                                                                                  

@بهاران_عشق     @دخترحاجی_عاقا     یه جا پیدا کردم همین شلوار رو ۹۸تومان می ...

دستت درد نکنه عزیزم❤️🌹

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دستت درد نکنه عزیزم❤️🌹

خواهش گلی💓

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤