گلیسحرگلی مدیر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 170 عنوان مریضی مادرم | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 43 پست سلام مامانم سرطان مری داره اونم بدخیم.ولی دکترخیلی امیدوارمون کرده امروز رفته جلسه اول پرتودرمانی هی بالامیاره تب ولرزداره رنگشم مثل گچ.خیلی داغونیم ۳۰روزبایدبره اولین روزاینجور شده تااخرین روزحتماپوست استخون میشه روحیشم بکلی باخته.داریم دیوونه میشیم نمیدونیم چیکنیم 1398/11/27 | 21:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_آهو عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 4656 خداشفای عاجل بده انشاالله...اللهم صلی علی محمدوآل محمد زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
s32 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 22153 اها سی تی اسکن گرفتن نه خداروشکر غده خیلی کوچیکه دکتر گفته ۶ماه دارو بخوره ۳۰جلسه پرتودرمانی شه خوب ... وای خدارو شکر پس درمانش خوب پیش میره انشاا... ناراحت نباش و اول به خدا بعد به دکترش اعتماد کنید خوب میشه میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
گلیسحرگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 170 این وبلاگ رو بخونین مخصوصا مطالب قدیمی مزالبش خیلی به شما و مادرتون کمک می کنه استارتر عزیز کدوم وبلاگ
گلیسحرگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 170 اخي بميرممم الهي الهي هيچ مادري مريض نشه خدا شفاش بده ايشالا خدا كمك كنه به همتون فقط روحيه داشت ... الهی امین مادر چیز دیگس
صبابانو111 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 751 ادرسه نمدونم جرا نمیادولی توی گوگل بزنین وبلاک روزهایم با سرطان فک کنم بیارهیا دبلیو دبلیو دبیلو دات a91 .بلاگفا دات کام
گلیسحرگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 170 وای خدارو شکر پس درمانش خوب پیش میره انشاا... ناراحت نباش و اول به خدا بعد به دکترش اعتماد کنید خوب ... اره دکتر گفته زود فهمیدید خوب میشع ولی مامانم روحیه نداره خیلی زودرنح.😭ازین میترسم
گلیسحرگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 170 ادرسه نمدونم جرا نمیاد ولی توی گوگل بزنین وبلاک روزهایم با سرطان فک کنم بیاره یا دبلیو دبلی ... باسه ممنون
s32 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 22153 اخي بميرممم الهي الهي هيچ مادري مريض نشه خدا شفاش بده ايشالا خدا كمك كنه به همتون فقط روحيه داشت ... بله سخته مادر من سه سال رو تخت بود سکته مغزی کرده بود بعدش فوت شد غمش تا همیشه جانگدازه😭😭😭انشاا... همه مادرا سلامت باشن و سایشون بالا سر خانواده باشه میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
s32 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 22153 اره دکتر گفته زود فهمیدید خوب میشع ولی مامانم روحیه نداره خیلی زودرنح.😭ازین میترسم باهاش حرف بزنید بگید دکتر باهاش صحبت کنه باور کنید همین که زود فهمیدین خیلی خیلی جلو افتادین اولشه یکم بگذره روحیشو دوباره بدست میاره میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
eli754 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 1090 بله سخته مادر من سه سال رو تخت بود سکته مغزی کرده بود بعدش فوت شد غمش تا همیشه جانگدازه😭😭😭ا ... اخي عزيزمخدا رحمتشون كنهو همچنين صبر عطا كنه بهتون
گلیسحرگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 170 تروخدا بگو حال مامانت چطوره الان...علائمش چی بود؟ عزیزم شیمی درمانی میشع پرتودرمانی شد که خیلی اذیتش کرد الانم شیمی درمانی میشه خیلی لاغرشده