2777
2789
عنوان

مریضی مادرم

537 بازدید | 43 پست

سلام مامانم سرطان مری داره اونم بدخیم.ولی دکترخیلی امیدوارمون کرده امروز رفته جلسه اول پرتودرمانی هی بالامیاره تب ولرزداره رنگشم مثل گچ.خیلی داغونیم ۳۰روزبایدبره اولین روزاینجور شده تااخرین روزحتماپوست استخون میشه روحیشم بکلی باخته.داریم دیوونه میشیم نمیدونیم چیکنیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای😥😥چند سالشه انشاا... که بهتر بشه من یکیو میشناسم همین سرطانو داره دو سال پیش دکتر گفته بود تا ۶ ماه زنده اس الان دو ساله سرحاله 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ای وای توکل به خدا  ان شالله زود خوب میشن اشکال نداره اینا عوارض پرتو درماتیه.می ارزه به خوب ...

خودش کلا روحیشو باخته اونوقت هرروز ازشهرستان میبریمش تهران طفلک مادرم انقدرمظلومه همیشه نمازش بپا روزه هاش.انقدر به این وخوبی کرد اخرببین چطورخودش گرفتارشد.دلم براش کبابه

خودش کلا روحیشو باخته اونوقت هرروز ازشهرستان میبریمش تهران طفلک مادرم انقدرمظلومه همیشه نمازش بپا رو ...

عزیزم میدونم الان خیلی ناراحتی.من یه تجربه تقریبا مشابه ولی کوتاه داشتم پر دهانم افت شد از استرسو ناراحتی

مهمترین چیز برا مادرتون امید به زندگی و درمانه.تا میتونی با روحیه خوبت کمکش کن

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍