2777
2789
عنوان

مریضی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 43 پست
اها سی تی اسکن گرفتن نه خداروشکر غده خیلی کوچیکه دکتر گفته ۶ماه دارو بخوره ۳۰جلسه پرتودرمانی شه خوب ...

وای خدارو شکر پس درمانش خوب پیش میره انشاا... ناراحت نباش و اول به خدا بعد به دکترش اعتماد کنید خوب میشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای خدارو شکر پس درمانش خوب پیش میره انشاا... ناراحت نباش و اول به خدا بعد به دکترش اعتماد کنید خوب ...

اره دکتر گفته زود فهمیدید خوب میشع ولی مامانم روحیه نداره خیلی زودرنح.😭ازین میترسم

اخي بميرممم الهي الهي هيچ مادري مريض نشه خدا شفاش بده ايشالا خدا كمك كنه به همتون فقط روحيه داشت ...

بله سخته مادر من سه سال رو تخت بود سکته مغزی کرده بود  بعدش فوت شد غمش تا همیشه جانگدازه😭😭😭انشاا... همه مادرا سلامت باشن و سایشون بالا سر خانواده باشه

اره دکتر گفته زود فهمیدید خوب میشع ولی مامانم روحیه نداره خیلی زودرنح.😭ازین میترسم

باهاش حرف بزنید بگید دکتر باهاش صحبت کنه باور کنید همین که زود فهمیدین خیلی خیلی جلو افتادین اولشه یکم بگذره روحیشو دوباره بدست میاره