2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 31 پست
اصلا سخت نیست گلم از لحظه اول تا میتونی راضیش کن راه بره و بازی کنه حتما هم شربت استامینوفن خوشمزه ...

اگه یه روز باشه که خوبه اخه تو بعضی تاپیکا گفته بودن سه چها  روز طول میکشه نگران شدم

منم‌خ میترسیدم از تب و‌دردش ولی خداروشکر با مراقبتی کردم اصلن اذیت نشد 

نیم ساعت قبل واکسن بهش آب قند و قطره استا بده روز  اول مدام کمپرس سرد بزا براش و روز دوم گرم مهمتر از همه اینکه اگ روز اول نزاری زیاد راه بره خ اذیت نمیشه سعی کن همه ش بغلت باشه 

موفق باشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذار تجربمو بهت بگم منم خیلی میترسیدم از این واکسن دوماه پیش نوبت واکسن پسرم بود قبلش بهش استامینوفن دادم ساعت۹که واکسنشو زدم تاساعت۱بازیش دادم همش‌میدویید و بازی میکرد بعد خوابید بیدار ک صد خیلی پادرد داشت تبم کرده بود کمپرس سرد گذاشتم بردمش بیرون ی دو ساعتی دوباره خوابوندمش اونقدراهم سخت نیست عزیزم سختیش نهایت دوروزه

اکثرا همینو بهم گفتن که سخته

ببین پسر من تو هیچی اذیتم نکرد دقیقا تو هیچی 

ولی فقط تو این واکسن پیرمو سوزوند 

دقیقا افتاده بود شب چهارشنبه سوری خونه‌ی مامان بودم از بعد از ظهر شروع کرد کلا بغلم بود هم خودش عذاب میکشید هم ما😣😣😣😣😣😣

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

خانوما واکسن یک سالگی عین ۴ ماهگیه اگه بچه هاتون به تخم مرغ حساسیت نداشته باشن این دوتا واکسن اصلا اذیت نمیکنن منظورم از اذیت تب خفیف  و اینا نیست ها من دخترم به واکسن ۶ ماهگی حساسیت نشون داد ۶ روز تب شدید کرد و بدنش دون دون شد....

واکسن ۶ ماهگی هم عین ۱۸ ماهگیه الان ماه بعد دختر من باید این واکسن رو بزنه اما چون ۶ ماهگی حساسبت داشت باید زیر نظر پزشک باشه

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️