دخترم فردا واکسن ۱۸ ماهگی داره...چکار کنم که کمتر دردش بیاد و تبم نکنه....تو واکسناش دوماهگی و چهار ماهگی یکم تب کرد فقط دوماهگی پادرد هم داشت ولی با کمپرس یخ خوب بود
منمخ میترسیدم از تب ودردش ولی خداروشکر با مراقبتی کردم اصلن اذیت نشد
نیم ساعت قبل واکسن بهش آب قند و قطره استا بده روز اول مدام کمپرس سرد بزا براش و روز دوم گرم مهمتر از همه اینکه اگ روز اول نزاری زیاد راه بره خ اذیت نمیشه سعی کن همه ش بغلت باشه
بذار تجربمو بهت بگم منم خیلی میترسیدم از این واکسن دوماه پیش نوبت واکسن پسرم بود قبلش بهش استامینوفن دادم ساعت۹که واکسنشو زدم تاساعت۱بازیش دادم همشمیدویید و بازی میکرد بعد خوابید بیدار ک صد خیلی پادرد داشت تبم کرده بود کمپرس سرد گذاشتم بردمش بیرون ی دو ساعتی دوباره خوابوندمش اونقدراهم سخت نیست عزیزم سختیش نهایت دوروزه
خانوما واکسن یک سالگی عین ۴ ماهگیه اگه بچه هاتون به تخم مرغ حساسیت نداشته باشن این دوتا واکسن اصلا اذیت نمیکنن منظورم از اذیت تب خفیف و اینا نیست ها من دخترم به واکسن ۶ ماهگی حساسیت نشون داد ۶ روز تب شدید کرد و بدنش دون دون شد....
واکسن ۶ ماهگی هم عین ۱۸ ماهگیه الان ماه بعد دختر من باید این واکسن رو بزنه اما چون ۶ ماهگی حساسبت داشت باید زیر نظر پزشک باشه