دوس دارم بینیمو عمل کنم.ولی خیلی میترسم از بیمارستان و اتاق عمل کلا وحشت دارم. ازون ی هفته بعدش ک دماغ تو گچه و نمیتونم نفس بکشم هم میترسم. جاریامم همه عمل کردن و همه خانواده شوهرم. فقط من موندم. بنظرتون بعد عید عمل کنم؟پسرمم الان دو سالشه
شرایط منو داری به جز ترسش که من ندارم، تازه کی گفته یک هفته گچه والا من دیدم سه روزه
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عملش سخت نیس روزای اول یخورده اذیت میشی ک اینم بستگی به نوع بینی و تکنیک جراحت بستگی داره چون بینی من استخون تراشیده شده بود دوروز بعد از عمل به شدت صورتم ورم کرد و چشمام باز نمیشد بعد از اینکه گچ بینیمو باز کرد راحت شدم