2777
2789
عنوان

عمل بینی🤨

67 بازدید | 9 پست

دوس دارم بینیمو عمل کنم.ولی خیلی میترسم از بیمارستان و اتاق عمل کلا وحشت دارم. ازون ی هفته بعدش ک دماغ تو گچه و نمیتونم نفس بکشم هم میترسم. جاریامم همه عمل کردن و همه خانواده شوهرم. فقط من موندم. بنظرتون بعد عید عمل کنم؟پسرمم الان دو سالشه

پسرم دنیامه

شرایط منو داری به جز ترسش که من ندارم، تازه کی گفته یک هفته گچه والا من دیدم سه روزه

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته عملش؟

عملش سخت نیس روزای اول یخورده اذیت میشی ک اینم بستگی به نوع بینی و تکنیک جراحت بستگی داره چون بینی من استخون تراشیده شده بود دوروز بعد از عمل به شدت صورتم ورم کرد و چشمام باز نمیشد بعد از اینکه گچ بینیمو باز کرد راحت شدم 

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

سخت بود؟راستسو بگو😊

بینی هر کسی فرق داره من بینیم هم استخونی بود هم گوشتی الانم خیلی ورم داره امیدوارم فرم بینیم خوب بشه وگرنه نیاز به عمل ترمیمی داره

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️