2777
2789

ذکر یونسیه برای رفع تمام غمها و گرفتاریها و مشکلاتتون

هرکی گرفتاره بسم الله..

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین❤❤❤❤

برای رفع گرفتاریه منو و زندگیمم ۱دونه ذکر یونسیه مهمونم کنید 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده تا فرستادم گلم

کاش همیشه خوشحالیتون رو ببینم  ناراحتی شما ناراحتی من هم هست هروقت احساس کردین از حرف هام ناراحت میشید بهم اطلاع بدین من هیچوقت از شما دلخور نمیشم و حرفتون رو به دل نمیگیرم  چون دوست ندارم لذت دوستیمون رو با سوء تفاهم های بیجا عوض کنم  
برات خوندم الهي كه تموم درهاي بسته به روت واشه 

الهی دورت بگردم مرسی مهربون ❤❤منم برات میخونم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

وای خدا دلم گرفته😔ناامیدم از همه چی 

کاش زندگیم درست میشد یکسال و نیمه😭جداییم دیگه فکر کنم طلاق حتمیه و فراموشم کرده

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اینجا اعتقاد دارن این ذکر نحسی میاره آیه قران و نحسی😂😑

دیگه هرکسی یه اعتقادی داره..ولی خدای من بزرگتر از این خرافاته❤❤

الهی دورت بگردم مرسی مهربون ❤❤منم برات میخونم

خوندم برات عزیزم التماس دعا

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
خوندم برات عزیزم التماس دعا

ممنونم از لطفت بانو ..منم برات میخونم

ده تا فرستادم گلم

قبول باشه بانو

وای خدا دلم گرفته😔ناامیدم از همه چی  کاش زندگیم درست میشد یکسال و نیمه😭جداییم دیگه فکر کنم ط ...

برات خوندم خانوم ان شاءالله همه چی درست بشه همنجور که تو دوس داری

برامنم دعاکن منم بیقرارم خیلی اینروزا خداکنه تموم شه

یه صلوات مهمونم میکنید برا خونه دارشدنم😍😍