2821
2789
عنوان

طلسم گربه

13296 بازدید | 13 پست

دوستان درمورد طلسم گريه چيزي شنيدين ؟؟من چندسال گره زندگيم باز نميشه .يه بنده خدايي ميگفت شوهرتو طلسم گربه كردن . شوهرمم همش خواب گربه ميبينه كه اذيتش ميكنه.من به اين چيزا اعتقادي نداشتم ولي دازم اعتقاد پيدا ميكنم 😔

بله اعتقاد دارم در قران هم اومده چرا نباید اعتقا د داشته باشیم زندگی ما هم گره  و مشکل زیاد داره هیچ کاری به راحتی حل نمی شه مشکل زیاد داریم شوهرم خوا بهای وحشتناک سگ و گربه  جن زیاد می بینه شوهر منم بچگی طلسمش کردن  😥😥😥😥😥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلا و اصلا و اصلا سمت دعا نرید توش پر حیوان ازاریه دم و دست و پای گربه های زبون بسته رو میبرن و زجر کشش میکنن😭چیه این قراره نفع داشته باشه براتون هرجام دیدین این کارو میکنن با ۱۵۴۰ تماس بگیرید گزارش بدید

تو رو خدا سراغ دعانویسی نرید دست و پا و دم حیوونا رو میبرن جهل تا کی آه اون حیوون برمیگرده تو زندگیتون قسم میخورم اون دعانویس اگه میتونست کاری کنه برای خودش میکرد محتاج پول ما نباشه همش کلاه برداریه به خاطر پول اون پول رو هزینه کن برای حیوونای خیابون ببین چه برکتی میاد تو زندگیت