2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 116 پست
آره چه ضرری خدایی نکرده سالم باشه اون دنیا چی میخوای جواب بدی تو مادری دلسوزی دکترا اون دلسوزی رو ند ...

شما چقد انرژیتون مثبته ❤️🌹بله درست میگین صبر میکنم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
شما چقد انرژیتون مثبته ❤️🌹بله درست میگین صبر میکنم

بزار یه چیزی بگم بهت،اگر خدایی نکرده قرار باشه سقط بشه الان بشه یا دو هفته دیگه..‌‌‌‌‌‌‌خیلی فرق نمیکنه.

اما فکر کن دو هفته دیگه بری و ببینی قلبش میتپه،چه حالی میشی؟ پس دو هفته هم صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار یه چیزی بگم بهت،اگر خدایی نکرده قرار باشه سقط بشه الان بشه یا دو هفته دیگه..‌‌‌‌‌‌‌خیلی فرق نمی ...

بله دقیقا حرف شما درسته  امیدوارم ک خدا بخواد و بمونه واسم

سلام دوست عزیز اصلا نگران نباش تا ۱۲هفته وقت هست برا تشکیل قلب،کسایی ک قلبشون دیرتر تشکیل میشه نخبه و افراد فوق  العاده باهوشی هستن چون مغزشون زمان کافی برای رشد رو داشته،برای سقط تا هفته ۱۸وقت هست ،حرفام کاملا علمی هستش 

توی همین نی نی سایت خوندم ک جاری یه خانمی توی هفته ۹قلب جنین تشکیل نشده بود و گفته بودن باید کورتاژ کنه اما ایشون صبر کرده بود ،هفته ۱۲قلب تشکیل شده بود و الان هم یه پسر خیلی باهوش داره 

سلام دوست عزیز اصلا نگران نباش تا ۱۲هفته وقت هست برا تشکیل قلب،کسایی ک قلبشون دیرتر تشکیل میشه نخبه ...

ممنون از راهنماییتون بله حتنا منم صبر میکنم دیروز امروز کارم شده بود گریه ولی الان خیلی بهترم و حتما صبرمیکنم و توکل بخدا دارم❤

[QUOTE=124569083]توی همین نی نی سایت خوندم ک جاری یه خانمی توی هفته ۹قلب جنین تشکیل نشده بود و گفته بودن باید کورتاژ  من اطالاعات کافی نداشتم در این مورد وقتی دکتر ک سونو کرد گفت بایدسقط بشه خیلی خیلی ناراحت شدم نمیدونم چرااین دکترا اینطوری رفتار میکنن

[QUOTE=124569083]توی همین نی نی سایت خوندم ک جاری یه خانمی توی هفته ۹قلب جنین تشکیل نشده بود و گفته ...

واقعا رفتار و علم بعضی دکترا عجیبه ،شما صبر کن حتما حتما همه چی درست میشه

واقعا رفتار و علم بعضی دکترا عجیبه ،شما صبر کن حتما حتما همه چی درست میشه

ممنون از انرژی مثبتتون❤️