دیروز سونو بودم واسه دیدن قلب جنین تو هفته هفتم هستم ولی قلبش تشکیل نشده بوددکتری ک سونو میکرد گفت باید سقط بشه کسی مثل من بوده ک بعدا قلب جنینش تشکیل شده باشه از دیشب کارم شده گریه خواهش میکنم هرکسی ک تحربه داره جوابمو بده
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سلام دوست عزیز اصلا نگران نباش تا ۱۲هفته وقت هست برا تشکیل قلب،کسایی ک قلبشون دیرتر تشکیل میشه نخبه و افراد فوق العاده باهوشی هستن چون مغزشون زمان کافی برای رشد رو داشته،برای سقط تا هفته ۱۸وقت هست ،حرفام کاملا علمی هستش
توی همین نی نی سایت خوندم ک جاری یه خانمی توی هفته ۹قلب جنین تشکیل نشده بود و گفته بودن باید کورتاژ کنه اما ایشون صبر کرده بود ،هفته ۱۲قلب تشکیل شده بود و الان هم یه پسر خیلی باهوش داره
[QUOTE=124569083]توی همین نی نی سایت خوندم ک جاری یه خانمی توی هفته ۹قلب جنین تشکیل نشده بود و گفته بودن باید کورتاژ من اطالاعات کافی نداشتم در این مورد وقتی دکتر ک سونو کرد گفت بایدسقط بشه خیلی خیلی ناراحت شدم نمیدونم چرااین دکترا اینطوری رفتار میکنن
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️