دیروز سونو بودم واسه دیدن قلب جنین تو هفته هفتم هستم ولی قلبش تشکیل نشده بوددکتری ک سونو میکرد گفت باید سقط بشه کسی مثل من بوده ک بعدا قلب جنینش تشکیل شده باشه از دیشب کارم شده گریه خواهش میکنم هرکسی ک تحربه داره جوابمو بده
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
امیدوارم ک اشتباه کرده باشه واقعا دیگه دکتر خوب خیلی کم شده
منو که دیگه کشتن تو این چهار ماه الان امروز رفتم بهداشت برا صدا قلب نتونستن بشنون من شکم دارم بعد زودم هست به نظرم تکون میخوره حس می کنم می گه نه یه مشکلی هست صداش نمی یاد حالا دستگاهش انقد قدیمی هی قطع ووصل می شه روانی کردن منو
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
آره واقعنم خدا رحم کرد بهم حالا از اون روز خودمو شوهرم یه استرسی گرفتیم که نگو همش میگم خدایا خودت ک ...
شکم درد تو بارداری خیلی عادیه من سر هر دوبارداریم شکم درد شدید داشتم دکتر گفت احتمالا از قرص اهنه نمیدونم چرا برا شما اینو گفته ان شا ءالله بچتون به وقتش میاد خیالتون راحت تازه علم اینقد پیشرفت کرده بچه 6 ماه تو شکم مادر باشه بقیه رو میتونه تو دستگاه هم باشه