2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 116 پست
من نمیدونم اینا که سونو میکنن از کی تا حالا دکتر شدند؟ اونا اصلا در حد پزشک نیستند و مجاز نیستند نظر ...

ممنون از انرژی مثبتی ک میدین ممنون میشم واسم دعا کنید 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش سونو شکم باید ۸ هفته بشه من خودم ۸ هفته رفتم سونو واژینال دکتر گفت تازه ۶ هفته هستی برن ب ...

امیدوارم ک اشتباه کرده باشه  واقعا دیگه دکتر خوب خیلی کم شده 

😢😢😢باز خدا رو شکر بخیر گذشته  نگرفتن داغونت کنن

آره واقعنم خدا رحم کرد بهم حالا از اون روز خودمو شوهرم یه استرسی گرفتیم که نگو همش میگم خدایا خودت کمک کن به وقتش بچم به دنیا بیاد نه زودتر 😢

تو زود رفتی 

اخه دکتر خودم ک حساب کرده الان باید تو هفته نهم باشم ولی سونو ک رفتم گفت هفته هفتمی الان من باید حرف کدوم گوش کنم گیج شدم

وای سقط نکنی هاااا خواهر من هفته ۹ قلب بچش تشکیل شد الان هم پسرش ۵ سالشه  عجله نکن ....

جدی؟؟؟خودمم دلم نمیاد برم دکتر 

امیدوارم ک اشتباه کرده باشه  واقعا دیگه دکتر خوب خیلی کم شده

منو که دیگه کشتن تو این چهار ماه الان امروز رفتم بهداشت برا صدا قلب نتونستن بشنون من شکم دارم بعد زودم هست به نظرم تکون میخوره حس می کنم می گه نه یه مشکلی هست صداش نمی یاد حالا دستگاهش انقد قدیمی هی قطع ووصل می شه روانی کردن منو 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اخه دکتر خودم ک حساب کرده الان باید تو هفته نهم باشم ولی سونو ک رفتم گفت هفته هفتمی الان من باید حرف ...

هیچکدوم ، کلن دکترتم عوض کن دکتری که یه سن بارداری رو نتونه حساب کنه به درد نمیخوره 

هنوز زوده خوب  خیر نبینن دکترای اینجوری  دارن کشتار جمعی میکنن نسل مسلمونا کم بشه  ...

باشه چشم حتما صبر میکنم امیدوارم ک نتیجه مثبت بگیرم

به نظرم اول دکترتو عوض کن 😑 دکتری که به این زودی میبره و میدوزه به درد نمیخوره تا ۹ هفته هم وقت هست ...

باید همین کارو انجام بدم 

جدی میگین؟؟حاام خیلی بده نمیدونم چی کنم 

آره من ۲ هفته پیش ۶ هفته و یه روز واژینال جنینو ندید ضربان قلب نداشت هفته بعدش رفتم شکمی داشت ضربانم داشت چقدر غصه الکی خوردم

🌹شکر خدا را که در پناه حسینم 🌹
عزیزم من تجربه بارداری ندارم ولی امیدوارم مشکلت حل بشه به خدا توکل کن

ممنون از انرژی مثبتتون

آره واقعنم خدا رحم کرد بهم حالا از اون روز خودمو شوهرم یه استرسی گرفتیم که نگو همش میگم خدایا خودت ک ...

شکم درد تو بارداری خیلی عادیه من سر هر دوبارداریم شکم درد شدید داشتم  دکتر گفت احتمالا از قرص اهنه  نمیدونم چرا برا شما اینو گفته ان شا ءالله بچتون به وقتش میاد خیالتون راحت تازه علم اینقد پیشرفت کرده بچه 6 ماه تو شکم مادر باشه بقیه رو میتونه تو دستگاه هم باشه