2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 116 پست
صبر کن خب؟ نه که عجله کنیا. 

مرسی ک جواب دادین چشم صبر میکنم اصلا دلم نمیاد برم سقطش کنم  دارم خفه میشم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

وای سقط نکنی هاااا

خواهر من هفته ۹ قلب بچش تشکیل شد الان هم پسرش ۵ سالشه 

عجله نکن ....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدی میگی؟؟ساک بارداریمم از سری قبل بزرگتر شده بود جفتم داشتم ولی نمیدونم چرا قلب نداره

هنوز زوده خوب 

خیر نبینن دکترای اینجوری 

دارن کشتار جمعی میکنن نسل مسلمونا کم بشه 

عجله نکن

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

جدی میگین؟؟حاام خیلی بده نمیدونم چی کنم 

نگران نباش سونو شکم باید ۸ هفته بشه من خودم ۸ هفته رفتم سونو واژینال دکتر گفت تازه ۶ هفته هستی برن بمیرن بعضی دکترا ادمو دق می دن بدرد روفتگریم نمی خورن وقتی با پارتی پول می رن دانشگاه پزشکی بهتر از اینم نمی شه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

حدی میگی؟؟ساک بارداریمم از سری قبل بزرگتر شده بود جفتم داشتم ولی نمیدونم چرا قلب نداره

ای خدا نگذره از این دکترای سونو که سرخود ی نظر الکی میدن

من برا سینم رفتم یجوری باهام حرف زد و ترسون که فک کردم از همونجا مستقیم باید برم سینمو تخلیه کنم

بعد رفتم دکتر خودم انقد دعوام کرد گفت این چرت و پرتا چیه گفته بهت توام باور کردی

۷ هفته خیلی زوده اصلااا نگران نباش 

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
نه بابا هفت هفته خیلی زوده گریه نکن به خودت اصلا استرس نده  براش دعا کن میدونی اگه قسمتت باشه س ...

نمیتونم گریه نکنم دارم خفه میشم میشع واسم دعا کنید  

نمیدونم هنوز پیش دکتر خودم نرفتم از دیشب انقد گریه کردم دیگه حالی واسم نمونده از ترس اینکه دکترمم بگ ...

من نمیدونم اینا که سونو میکنن از کی تا حالا دکتر شدند؟ اونا اصلا در حد پزشک نیستند و مجاز نیستند نظر بدن. شما هم توجه نکن. هنوز زوده واسه تصمیم گیری باید 8 هفته تموم میشد بعد میرفتی زود رفتی

سونو خوب رفتی یا نه چون تو شهر ما یه سونو بود به یکی از اقواممون گفته بود بچت معلوله باید حتما سقط بشه یه شهر دیگه رفت سونو گفتن یالمه الان پسرش بزرگ شده ماشالله خیلی هم نازه

مرسی ک جواب دادین چشم صبر میکنم اصلا دلم نمیاد برم سقطش کنم  دارم خفه میشم

خواهش عزیزم . ناامید نباش❤

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ای خدا نگذره از این دکترای سونو که سرخود ی نظر الکی میدن من برا سینم رفتم یجوری باهام حرف زد و ترسو ...

امیدوارم دکترم اشتباه کرده باشه از دیشب ک فهمیدم خالم اصلا خوب نیست 

سونو خوب رفتی یا نه چون تو شهر ما یه سونو بود به یکی از اقواممون گفته بود بچت معلوله باید حتما سقط ب ...

بله دکتر خوبی هستش تو کارش خیلی دقت داره امیدوارم ک اشتباه کرده باشه

هنوز زوده خوب  خیر نبینن دکترای اینجوری  دارن کشتار جمعی میکنن نسل مسلمونا کم بشه  ...

واقعنم خیر نبینن ، چند روز پیشا دلم درد گرفت رفتم بیمارستان دکتر احمق گفت شکمت سفته میخوای زایمان زودرس کنی طفلک مامانمو شوهرم یعنی داشتن از حال میرفتن احمق رک برگشته میگه تازه زایمانم کنی بچت نمیمونه اخرشم به زور معاینم کردن دیدن رحمم بستس فرستادنم خونه این وسط فقط روحیم داغون شد 😞