2777
2789

سلام
یه خونه پیدا کردیم تازگیا، که سرویس حمام و دستشوییش با همه ولی در حموم از سمت اتاقه و در دستشویی از سمت حیاط...

میشه دیوار بینش بکشیم ولی هزینش زیاد میشه برای درز گیری و جدا کننده چیکار کنم؟  

خواهش میکنم واسه پست اخرم گذارش بزنید واقا مرسی 🙏🏼🙏🏼

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا همه نظر بدن، خودم به عقلم رسید که پرده پلاستیکی بزنیم بعد با چسب اکواریوم درز گیری کنیم تا هوای ...

میشه ولی تمیز کردنش مشکله چون محکم نیست

به هرحال جرم میگیره یا لک و اینا

فروش انــواع لـبــاس بـارداری و بچگانه با مناسب ترین قیمت pooshak_bardari_parnianeh
لطفا همه نظر بدن، خودم به عقلم رسید که پرده پلاستیکی بزنیم بعد با چسب اکواریوم درز گیری کنیم تا هوای ...

از پرده بعتر میتونی این کابینت کارها رو بیاری واست فایبر گلاس بزنن 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

دیوار باید بزنین اول و آخر بقیه چیزا به درد نمیخورن دیوار هم تمیزتره و هم همیشگی

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
فایبر گلاس چجوریه و هزینش؟

دقیقا مثل mdfهست... ولی چون از پلاستیکه آب بخوره چیزی نمیشه ... دقیقش رو   اندازشو طول و عرض بگیر بده همسرت بره سوال کنه .... نصبشم کاری نداره 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
آخه شاید تا سال دیگه باشیم

خب به صاحبخونه بگین میدیم هزینشو بعد اون بهتون برگردونه یا جای اجارش حساب کنین

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم