2821
2789
عنوان

بشور بساب

610 بازدید | 57 پست

خونه تكوني شروع كردين 

اصلا به خونه تكوني اعتقاد دارين ؟

من ناهار پختم چهارپايه وسط اشپزخونه دارم فك ميكنم ازكجا شروع كنم 

كار خفني يلدين كه سرعتم بره بالا وردي ذكري چيزي ؟

خودم موزيك شاد ميذارم 

بيايد يكم روحيه بدين 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ک و ن ت ن گ میخواد همین

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

همون آهنگ شاد وتند خیلی خوبه هیجانی میشی تند تر کار میکنی

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

من‌ میگفتم اول اسفند شروع میکنم ولس طاقت ندارم امروز استارتشو میزنم از اشپزخونه اول کابینت های که ازشون زیاد استفاده نمیکنم تمیز میکنم اخرسر بقیه

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

اکشن بجو بیدارشی

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

وضعیته تو بهتره من لم دادم روی مبل و فکر میکنم چرا یهو امروز بی انرژی شدم و افسرده وبی حال .دیروز کلی ظرف شستم وخشک کردم ولی امروز فقط آه میکشم باید کمک مامانمم برم یه چی بگین انرژی بگیرم 

من اتاق خوابا شروع کردم- با تراس تموم شده

آشپزخونه رو هشتاد و پنج درصد انجام دارم

پذیرایی و سرویس بهداشتی و حموم مونده 

چون سرکارم وسطه هفته بقیه اش می مونه واسههمین پنجشنبه و جمعه که دیگه تمومه 

بعدش نوبت خودمون میرسه استراحت و یه ماه به پوست رسیدن و اگه پولی در حساب باشه خرید

من اشپزخونه رو اخر سر تمیز میکنم...چون با دست و پای کثیف هی میان تو آشپزخونه واسه غذا و.. بازم کثیف میشه.. جوری هم تمیز میکنم که زود تموم شه چون کل خونه لنگ آشپزخونه است.. لباس ..ظرف.. خوردنی ...