2777
2789
عنوان

کسیو کار دم عید

118 بازدید | 10 پست

سلام

بچها میخام ازتون بپرسم بنظرتون دم عید فروش‌چی بهتراز همس بجز ماهی و سبزه

دم عید خیلییییی درامدای عاااالییییی میشه داشت ولی خب موقته ینی ی ماه

ممکنه ی ماهی فروش حتی از ماهی فرو۹تن تا ده میلیون سود کنه

من خودم عاااااشق کارای دستی و هنری هستم

ینی عاشق درست کردن چیزای هنریو اینام

حالا میخام بدونم بنظرتون تو عید تخم مرغی سفالی بهتر فروش میره یا سفره هفت سینای کوچیک تزیینی یا شمع

غیراینا بنظرتون چی خوبه

البته منظورم این نیست ک کسی بره بفروشه ی تومغازه

ینی بصورت عمده

و خب خیلی راحت میشه چن تا خانم خانه دار رو هم اورد و ی درامدی ب اونام داد ک دم عید اونام ی درامدی داشته باشن

لطفا نظر بدید ممکنه این تاپیک بدرد خیلیا بخوره

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

شیرینی خونگی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرینی خونگی

شیرینی خیلی خوبه ولی شیرینی چیزیه ک ازالان نمیشه اماده کردو فروخت بنظرم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

از بین اینایی که گفتی شمع فکر می کنم بهتر باشه البته خلاقیت باید به خرج بدی تا یک چیز جدید و نو به چشم بیاد و جذابیت واسه خرید پیدا کنه و ازت بخرن.شمع ساده تزئین شده نباشه خودش شکل داشته باشه

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

مثلا من پارسال شمع های شکل گل که روی آب شناورم میمونه خریدم.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

بچها من میخام تووثت اضافه ای ک دارم بیام ی محصولو تولید کنیم و ی نفر بفرستم برای بازاریابی ک سفارش بگیره و من درست کنم

بچها من میخام تووثت اضافه ای ک دارم بیام ی محصولو تولید کنیم و ی نفر بفرستم برای بازاریابی ک سفارش ب ...

این اطمینان برای فروش داره ولی سودش کم میشه به نظرم این کارو خواستی انجام بده ولی اگه بتونی بدی کسی جایی برات بساط کنه سودش بیشتره