2777
2789
عنوان

دلم گرفته🥺💔😭😭

68 بازدید | 10 پست

حس میکنم دیگه نه من عاشق میشم نه کسی عاشقم میشه

هنوز انلاینی اکسمو چک میکنم گریم میگیره منتظر میمونم انلاین شه حس کنم کنارمه

نپرسین چرا جدا شدیم اون دیگه منو نمیخواست و توهم داشت مریض بود نمیدونم بعد ها خوب میشه حالش یا نه نمیدونم اگر روزی حالش خوب شه منو به یاد میاره یا نه

یه تابلو نقاشی مورد علاقشو براش هدیه خریده بودم موقع خدافظی گفت بقیه رو نگه نمیدارم ولی اینو یکم تغییرش میدم میزنم دیوار

بنظرتون اگه زده باشه با دیدنش یاد من میفته؟

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی سخته.خیلی ب خودت برس برو بیون سرکار خودتو سرگرم کن ب مرور هم یادت میره هم عادی میشه برات عنقدم ...

بنظرت منو یادش میمونه؟

خواهر بیا واقع بین باشیم اگه قرار بود تورو یادش بمونه اصلا از دستت نمیداد

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

خواهر بیا واقع بین باشیم اگه قرار بود تورو یادش بمونه اصلا از دستت نمیداد

گفتم که مریض بود خودش متوجه نبود

دورت بگردم سخته میفهممولی سعی کن تنها نمونینیازی نیس حتما عاشق بشیولی واسه پرت کردن حواستم ک شده یکی ...

هیچکسو ندارم

بنظرت با دیدن اون نقاشی منو به یاد میاره؟ حتی با اینکه پیامای خیلی وقت پیشمم هنوز که هنوزه سین نکرده؟

هیچکسو ندارم بنظرت با دیدن اون نقاشی منو به یاد میاره؟ حتی با اینکه پیامای خیلی وقت پیشمم هنوز که ...

مردا کلا روند سوگواریشون متفاوت ازما خانوماس

ما اوایل سختمونه یه حجم عظیمی از احساسات روتحربه میکنیم

اونا دقیقا برعکسه

احتمالا الان اصلا متوجه نمیشه ولی زمان ک بگذره تازه میفهمه چی شدهههههه

عاقبت درد دلم در به درت خواهد کرد🖕🏻