2777
2789
عنوان

دلم گرفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 22 پست
چرا خاموش بود .

گفت گوشیم شارژش تموم شده بود اما وقتی زد به شارژ دیدم 20درصد شارژ داشته گفتم اینکه شارژ داره گفت آره جدیدا اینطوری شده به 20که میرسه یهو خاموش میشه!!!!

تنهایی کارتو استارت زدی کاملا چه مالی چه عاطفی؟شوهرت هیچکاره بود؟سرمایشم از خودت بود.خیلی با توجه به ...

عزیزم من کاملا به تنهایی این کارو زدم، از بالا نگاهش نمیکنم اون کلا مسئولیت قبول نمیکنه...حتی نون نمیخره واسه خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینکه شوهرت بهت تبریک نگفته یا سوپرایزت نکرده دلیلش این نیست که تو مشکل داری یا دلیلش این نیس ...

دقیقا همینطوریه مردا انقدر خستن که روزای هفته رو هم نمیدونند تا بریه به مناسبت

و واقعاا سوپرایز شدن برا مرد معنی نداره

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 
عزیزم اینکه شوهرت بهت تبریک نگفته یا سوپرایزت نکرده دلیلش این نیست که تو مشکل داری یا دلیلش این نیس ...

ولی شوهر من کاملا میدونست چه روزیه چون من کارم زنونه اس و کلی خرید مخصوص این روز داشتم

عزیزم من کاملا به تنهایی این کارو زدم، از بالا نگاهش نمیکنم اون کلا مسئولیت قبول نمیکنه...حتی نون نم ...

پس موضوع خیلی پیچیدس ببین کجا وقت میگذرونه .باهم وقت بزار برید دوتایی کافی شاپ یا بیرون عاشقانه داشته باشید خیلی از تاپیکت حس کردم دور شدیداز هم .تو یادش بده براش روز مرد کادو بگیر بالاخره یاد میگیره .من همسرم سالهای اول ازدواج اصلا تولدمو کادو نمیگرفت این مدلی یادش دادم الان سورپرایزم میکنه برا تولدم .هنوز احتمالا بچه هم ندارید اگر اون نیومد خودت تنها برو پیش یک مشاور.

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
پس موضوع خیلی پیچیدس ببین کجا وقت میگذرونه .باهم وقت بزار برید دوتایی کافی شاپ یا بیرون عاشقانه داشت ...

مشاوره رفتیم مشکل شوهرم اینه که مادرش به شدت رییسه تو خونه، باباش حتی اختیار حقوقشم نداره الان شوهرم از تمام زنا متنفره...میگه فقط به درد یه چیز میخورن و حاضره جونشو بده اما پولی برای زنی خرج نکنه...من روز زن همیشه خودم برای مادر شوهرم هدیه میخرم میدم...

در ضمن شوهرم اصلا مرد سنتی نیست،بازیگر تئاتره

ولی شوهر من کاملا میدونست چه روزیه چون من کارم زنونه اس و کلی خرید مخصوص این روز داشتم

نه نمیگم نمیدونست میگم سوپرایز براشون معنی نداره

نمیدونن زنا چقد با این کار ذوق زده میشن

چون خودشون اگه سوپرایز بشن یا نشن براشون فرق نداره

یکم حس میکنم از همسرت دور هستی

یذره از کار بزن و با همسرت وقت بگذرون

رابطتون رو زنده کنین

اون شور و شوق روزای اول رو درش بیدار کن

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹