2777
2789
عنوان

به من کمک کنید

158 بازدید | 11 پست

دوستان عزیز! سلام میکنم خدمت شما

من ناخواسته و برای درمان مشکلات معده م وارد یک گروه عرفانی شدم، بدون داشتن آگاهی

بعد از ورود به این گروه که من فقط به صورت مجازی باهاشون در رابطه بودم اتفاقات عجیبی برام افتاد و مشکل معده م که حل نشد هیچ، به مشکلات جدیدی هم دچار شدم، جوری که بارها آرزوی مرگ کردم! بعد از اون برای حل مشکلم خیلی تحقیق کردم و چاره ای نداشتم جز مراجعه به متخصصین علوم غریبه... یکیشون مشکلم رو کاملا حل کرد جوری که انگار دوباره از مادر زاده شده بودم اما کاملا موقتی بود با اینکه همون آغاز کار بهم اطمینان داده بودن که دائمی هست درمانم. متاسفانه این مشکلات هرازگاهی سراغم میاد و به شدت آزارم میده( مشکلاتم جسمی هستن مثل:درد شدید مفاصل، معده درد شدید)خیلی ناامید هستم و واقعا دیگه به کسی اطمینان ندارم افرادی که تو این حوزه مشغولن اغلب شیاد و سودجو هستن.درخواستم از شما اینه اگر کسی رو می‌شناسید که مشکل شبیه به من داشته یا راه حلی راهکاری چیزی براش سراغ دارید لطفتون رو از من دریغ نکنید و راهنماییم کنید! ضمنا اظافه کنم که برای حل مشکلم به یک روحانی سرشناس که عارف هستن مراجعه کردم اما ایشون تمایلی به حل مشکلم نشون ندادن که برای خودم هم عجیبه این موضوع

خیلی ممنونم از همگی

چرا انقدر دنبال این چیزا بودی

اشتباهت همینه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا انقدر دنبال این چیزا بودی اشتباهت همینه

عزیزم خدا رو گواه میگیرم که من دنبالش نبودم حتی برای سرگرمی هم حاضر نبودم فال بگیرم و...همون ابتدا هم گفتم که ناخواسته و بدون آگاهی وارد شدم مشکل معده داشتم هر پزشکی مراجعه میکردم هر راهکارطبی سنتی و... انجام می دادم بی فایده بود! خیلی زیاد از اطرافیان در مورد مفید بودن عرفان حلقه شنیدم و گفتم خب بذار من هم امتحان کنم وقتی میگن سرطان هم درمان شده و... این که هزینه ای هم نداره پس سودجویی هم وجود نداره توش... من چشم بسته تو چاه افتادم عزیزم! قضاوتم نکن 

داداش منم اینجور بود به متخصص عفونی و داخلی مراجعه کرد چند باری شکر خدا خوب شد، البته تب مالت پنهان هم گرفته بود که خواب هم نداشت و سه سال عذاب کشید که همین دکترها با ازمایش متوجه شدن و درمان کردن 

به جا این کارا برو ورزش کن و غذای سالم بخور تا کمک نخای عزیزم

تو رو خدا ببین ما از کیا کمک میخوایم، دل سنگ دارید شماها... چه میدونی تو بر من چی میگذره؟ کاش وقتی راه حلی نداری سکوت کنی و نمک روی زخم نباشی❤️

داداش منم اینجور بود به متخصص عفونی و داخلی مراجعه کرد چند باری شکر خدا خوب شد، البته تب مالت پنهان ...

عزیزم من به هرچی پزشک شما فکرش رو بکنی مراجعه کردم اما این مشکل فیزیکی ایجاد نشده که فیزیکی هم حل بشه.. ممنون از راهنماییتون❤️ان شاا... تن شما و برادرتون همیشه سالم باشه

کی گفته افرادی که توی حوزه درس میخونن شیادن؟

شما رفتی پیش کسایی که که معلوم نیست چکاره ان و خودشون رو به اسلام نسبت میدن

آیا اونا دکترن؟

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
کی گفته افرادی که توی حوزه درس میخونن شیادن؟ شما رفتی پیش کسایی که که معلوم نیست چکاره ان و خودشون ...

عزیزم یه بار دیگه بخونید لطفا

واضح توضیح دادم منظورم از شیاد کیه 

سلام دوست من نگاه کن من نمیدونم گروه حلقه عرفان چی به آدم یاد میدن و چه چیز هایی میگن ولی 2 تا راه بیشتر از نظر من نداره که این فقط در حد نظره نگاه کنید یا شیطان در جسم شما تسلط یافته و داره بیماری به شما تحمیل میکنه یا این که اون عارفان راستگو هستن و شما وارد سلوک شدین و این بلا ها خوبه برای سالک اگه بگید چی میگفتن یا لینکشو بهم بدی بهت میگم