دوستان عزیز! سلام میکنم خدمت شما
من ناخواسته و برای درمان مشکلات معده م وارد یک گروه عرفانی شدم، بدون داشتن آگاهی
بعد از ورود به این گروه که من فقط به صورت مجازی باهاشون در رابطه بودم اتفاقات عجیبی برام افتاد و مشکل معده م که حل نشد هیچ، به مشکلات جدیدی هم دچار شدم، جوری که بارها آرزوی مرگ کردم! بعد از اون برای حل مشکلم خیلی تحقیق کردم و چاره ای نداشتم جز مراجعه به متخصصین علوم غریبه... یکیشون مشکلم رو کاملا حل کرد جوری که انگار دوباره از مادر زاده شده بودم اما کاملا موقتی بود با اینکه همون آغاز کار بهم اطمینان داده بودن که دائمی هست درمانم. متاسفانه این مشکلات هرازگاهی سراغم میاد و به شدت آزارم میده( مشکلاتم جسمی هستن مثل:درد شدید مفاصل، معده درد شدید)خیلی ناامید هستم و واقعا دیگه به کسی اطمینان ندارم افرادی که تو این حوزه مشغولن اغلب شیاد و سودجو هستن.درخواستم از شما اینه اگر کسی رو میشناسید که مشکل شبیه به من داشته یا راه حلی راهکاری چیزی براش سراغ دارید لطفتون رو از من دریغ نکنید و راهنماییم کنید! ضمنا اظافه کنم که برای حل مشکلم به یک روحانی سرشناس که عارف هستن مراجعه کردم اما ایشون تمایلی به حل مشکلم نشون ندادن که برای خودم هم عجیبه این موضوع
خیلی ممنونم از همگی