اگه کارت حق الناس باشه وبخای از طرف حلالیت بطلبی واز طرفی هم بدونی اگه طرف بفهمه چیکار کردی خون بپا ...
وقتی گفتنش باعث خونِ بزار وقت دیگه اداش کن.حق الناسش رو بعدا بده.عقل میگه کار عاقلانه وخدا هم میگه فاش کردن گناه از خود گناه بدتره.توبه کن خدا راهها رو باز میکنه
تو روایات اومده کسی که توبه کنه اگه گناهاش اندازه ی ریگ بیابون و قطره های دریا باشه هم خدا میبخشه اگ ...
این ک جای گناه حسنه مینویسه دیگه خیلییییییییییی دمش گرم داره
دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
خداروشکر خداروشکر امیدوارم روزی بیاد منم مثل تو احساس خوشحالی کنم
این اشک و پشیمونی هم خودش ی جور عبادته عزیز سعی کن نماز های غذا شدتو بخونی روزه های غذا شده به خوندن قرآن و دعا مداومت کن ذکر استغفار رو همیشه سعی کن بگی غسل توبه کن الان دیگه یک شنبه شد تا اذان ظهر وقت داری غسل کنی که خیلی ثواب داره امروز
دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
سر ارادت ما وآستان حضرت دوست که هرچه بر سرما میرود ارادت اوست.وخدایی که دراین نزدیکیست همه گناه کاریم من که خیلی حضورش رو حس کردم تو وجودم انقد مهربونِ که به هیچ کس جز او نیازی نیست.