2777
2789
عنوان

چه طوری باید توبه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4113 بازدید | 76 پست

توبه و استغفار و هرگز اونکار رو تکرار نکنی. جبران کن.اگه حق الناسه حلالیت بگیر  اگه خودشون نیست از نوادگانشون و جبران کن.اگه نمی تونی پیداشون کنی رد مظالم بده براش.اگه میشناسیشون اما غبیت یا تهمت بوده اگه میتونی بگو و حلالیت  اگه میدونی دعوا میشه  براشون توی دلت از خداطلب استغفار ورحمت کن.اگهتونستی توی اون جمع ازشون دفاع کن به جای اون غیبت یا تهمت  یا ازشون  تعریف کن .

اول از همه فاش نکن پیش کسی جز خدا.دوم دستوراتش تو اینترنت هست اما من میدونم اگه ترک گناه کنی وتاچهل ...

اگه کارت حق الناس باشه وبخای از طرف حلالیت بطلبی واز طرفی هم بدونی اگه طرف بفهمه چیکار کردی خون بپا میشه اونوقت چی

بگو الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر با اون گناه به کسی اسیب زدی ویا حق کسی به گردنت مونده اول از اون ادم حلالیت بطلب که حق الناس رو ...

نه حق الناسی گردنم نیس

به کسی هم هیچ اسیبی نزدم

عزیزم میشه دعا کنی برام

خدا رسوام نکنه😭😭😭

🌹

قربون خدا برم که ستار العیوبِ.از خدایی به این مهربونی نترس وبهش قول بده دیگه تکرار نکنی انقد کریم ورحیم ورحمانِ که نگو.صدبار اگر توبه شکستی باز آ.بنده من دوستتدارم بیا درآغوشم.

هرچیز که درجستن آنی ،آنی عزیزم
هر چی باشه؟😭

بارها شنیدم این جمله رو که حتی اگه خیلی گناهکاری هم خدا میبخشه دیگه چیزیه ک خودش گفته نا امید نباش که نا امیدی کار شیطانه ک گولت بزنه خدا نمیبخشتت

مرا عهدیست با جانان...
هر چی باشه؟😭

تو روایات اومده کسی که توبه کنه اگه گناهاش اندازه ی ریگ بیابون و قطره های دریا باشه هم خدا میبخشه اگه واقعا توبه ی نصوح کنه خدا اون جایی که گناه کرده واسش حسنه مینویسه خدا خیلی مهربونه و بنده های توبه کنندشو دوس داره 

منم زماني مثل تو بودم مامان طاها..... چندسال گذشته و الان منم مامان طاهام🙏🏻☺️ خداروشكر ك بخشيده ...

خداروشکر

خداروشکر

امیدوارم روزی بیاد منم مثل تو احساس خوشحالی کنم

🌹