دوس دارم عمل کنم.ولی شدیدا میترسم. هم از عمل و اتاق عمل و بیمارستان و بیهوشی هم از یک هفته نقاهتش. توروخدا راهنماییم کنید؟ی پسر ۲ ساله و دوماهه هم دارم اگر بخوام عمل کنم چند ماه دیگه میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خیلی وحشت دارم جالبه یه بارم بینیم شکسته ها واتاق عملم رفتم ولی واسه عمل زیبایی میترسم ازاینکه نکنه بهوش نیام ودخترم بدون مادر بشه همش فکرای چرت میاد توسرم دخترمنم دوسالست من چند بارعمل داشتم واتاق عمل رفتم ولی از بعد دخترم همش میترسم بنیرم
من ۶ ماهه عمل کردم. دقیقا مثل تو از بیهوشی میترسیدم و فکر میکردم دیگه به هوش نمیام.😢 ولی انقدر رفتم مطب دکتر و صحبت کردم و.. که بلاخره ترسم ریخت. البته شب قبلش یکم استرس داشتم که قرص خوردم اروم شدم. اگه عمل کنی یکی باید باشه که حداقل یک هفته پسرتو نگه داره و مراقبت باشه. یکی دو هفته اول و حتی تا ماه اول خیلی مهمه مراقبتاش. اما دردی نداره، فقط کلافه ای چون خوب نمیتونی نفس بکشی. و بعدشم تا بینیت جا بیفته و فرم اصلیشو بگیره هی میری جلو آینه خودتو نگاه میکنی اعتماد به نفست میاد پایین. چندماه اول اکثر کسایی ک عمل کردن نا راضی ان. اما کم کم هم ورم میخوابه و هم به چهره جدید عادت میکنن. دکتر خیلی مهمه حتما پیش یه دکتر خوب عمل کن