2777
2789
عنوان

عمل بینیییی

182 بازدید | 20 پست

دوس دارم عمل کنم.ولی شدیدا میترسم. هم از عمل و اتاق عمل و بیمارستان و بیهوشی هم از یک هفته نقاهتش. توروخدا راهنماییم کنید؟ی پسر ۲ ساله و دوماهه هم دارم  اگر بخوام عمل کنم چند ماه دیگه میکنم 

پسرم دنیامه

فقط ی هفته باید رعایت کنی هیچ ترسی نداره فقط ضربه نباید بخوره ی هفته بچتو یکی نگه داره بعدش خودت همه کاراتو میرسی البته من سر ۳ روز پاشدم 

من فقط خدارو دارم و دیگر هیچ.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی وحشت دارم جالبه یه بارم بینیم شکسته ها واتاق عملم رفتم ولی واسه عمل زیبایی میترسم ازاینکه نکنه بهوش نیام ودخترم بدون مادر بشه همش فکرای چرت میاد توسرم دخترمنم دوسالست من چند بارعمل داشتم واتاق عمل رفتم ولی از بعد دخترم همش میترسم بنیرم

منم خیلی وحشت دارم جالبه یه بارم بینیم شکسته ها واتاق عملم رفتم ولی واسه عمل زیبایی میترسم ازاینکه ن ...

اصلا بیهوش نمیکنن که به هوش نیای😅😅

منم خیلی وحشت دارم جالبه یه بارم بینیم شکسته ها واتاق عملم رفتم ولی واسه عمل زیبایی میترسم ازاینکه ن ...

وای منم ۹۰ درصد ترسم بخاطر پسرم هست

ک بهوش نیام یا بعد عملم تو دوران نقاهت بترسه ازم یا اذیت بشه

پسرم دنیامه

من ۶ ماهه عمل کردم. دقیقا مثل تو از بیهوشی میترسیدم و فکر میکردم دیگه به هوش نمیام.😢 ولی انقدر رفتم مطب دکتر و صحبت کردم و.. که بلاخره ترسم ریخت. البته شب قبلش یکم استرس داشتم که قرص خوردم اروم شدم. اگه عمل کنی یکی باید باشه که حداقل یک هفته پسرتو نگه داره و مراقبت باشه. یکی دو هفته اول و حتی تا ماه اول خیلی مهمه مراقبتاش. اما دردی نداره، فقط کلافه ای چون خوب نمیتونی نفس بکشی. و بعدشم تا بینیت جا بیفته و فرم اصلیشو بگیره هی میری جلو آینه خودتو نگاه میکنی اعتماد به نفست میاد پایین. چندماه اول اکثر کسایی ک عمل کردن نا راضی ان. اما کم کم هم ورم میخوابه و هم به چهره جدید عادت میکنن. دکتر خیلی مهمه حتما پیش یه دکتر خوب عمل کن

وای منم ۹۰ درصد ترسم بخاطر پسرم هست ک بهوش نیام یا بعد عملم تو دوران نقاهت بترسه ازم یا اذیت بشه

اگه عمل کردی بیا به منم بگووو منم برم جلووو اخه بینی من خیلی خوب نیست ای کاش همون دوسال پیش عمل میکر مممم

مامانم ی هفته میاد کمکم

خب دگ تمومه فقط داروهاتو سر وقت بخور من نخوردم بینیم عفونی شد غضروفم تخریب شد نوک بینیمم کج شد دوباره باید برم ترمیم😅

من ۶ ماهه عمل کردم. دقیقا مثل تو از بیهوشی میترسیدم و فکر میکردم دیگه به هوش نمیام.😢 ولی انقدر رفتم ...

هفته اولک مامانم میاد

ولی همش میگم از بیمارستان و اتاق عمل وحشت دارم

و میگم ولش کن عملش ضروری نیست نرم

ولی از طرفی دوس دارم دماغم کوچیک بشه

دو تا جاریام و همه خانواده شوهرمم عمل کردن

پسرم دنیامه