2777
2789
عنوان

کادو😍😍😍

156 بازدید | 13 پست

خب من ۲۴ام سالگرد ازدواجم بود،۲۵ام که ولن،۲۶امم که روز زن😁پوسته شوهرم کندس

ولی چون نه سورپرایز بلده نه هیچی تو کادو خریدن معمولا پول میده خودمم هرچی دارم میذارم روش یه چیزی میخرم

امسالم طبق معمول شام رفتیم بیرون و کادوی سالگرد ازدواج که کارت هدیه بود تازه گفت مونده تو اون ماشین و همون شب بهم نداد🥴😐

واسه دیروزم اینو گرفته که من اصلا از این چیزا خوشم نمیاد😢حیفه پول

چون زیااااد که شکلات خور نیستم شاید یدونه،عروسکم دوست ندارم،ولی تو ذوقش نزدم و تشکر کردم و الکی ذوق کردم😄واقعا کاش یدونه لوازم ارایش یا یه چیزی که بیشتر خوشحال شم میگرفت😢کاش مردا میدونستن تو ذهن ما چی میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینو به من میدادن پنجاه تا سکته ذوق مرگی پشت سر هم میزدم، 😍❤️

😂میدونم مشکل از منه😍ولی همسرم میبینه که من سال به سال شکلات نمیخرم😂هیچ علاقه ایم به عروسک ندارم

😂😂😂😂دیگه باید از قبل زرنگی میکردی یجوری بهش میفهموندی پالت سایه میخوای😂

اصلا پالت سایه هم نمیخوام،ولی میگم هرچی بهتره از شکلات😂😂😂😂😂هرچییییییییی

حداقل دوست داشتم میخوردم شکلاتارو😂😢

این همه پول عروسک داده اخه الان اینارو کجا بذارم😂میره تو انباری

اصلا پالت سایه هم نمیخوام،ولی میگم هرچی بهتره از شکلات😂😂😂😂😂هرچییییییییی حداقل دوست داشتم میخور ...

من اگه جای شوهرت بودم و میدیدم تو نی نی سایت داری این همه غر میزنی دیگه تا آخر عمر برات کادو نمیخریدم😂😂عروسکا هم اگه کوچولوعه واسه جلوی شیشه ماشین بامزه میشه

من اگه جای شوهرت بودم و میدیدم تو نی نی سایت داری این همه غر میزنی دیگه تا آخر عمر برات کادو نمیخرید ...

😂😂😂😂😂واااای فکر کنننن بفهمه

ولی نه خیلی کوچیک نیست که بشه،خیلیم بزرگ نیست

یه سایز وسطی

اره میذارم پشت شیشه عقب ماشین مرسی از پیشنهادت

راحت شدم از دستشون😂

😂😂😂😂😂واااای فکر کنننن بفهمه ولی نه خیلی کوچیک نیست که بشه،خیلیم بزرگ نیست یه سایز وسطی اره م ...

اره دیگه یه پیشنهادی دادم ک هم شوهرت فکر کنه تو خیلی خوشت اومده و خوشحال بشه هم تو از دست عروسکا خلاص شی😁