2777
2789
عنوان

کادو😍😍😍

156 بازدید | 13 پست

خب من ۲۴ام سالگرد ازدواجم بود،۲۵ام که ولن،۲۶امم که روز زن😁پوسته شوهرم کندس

ولی چون نه سورپرایز بلده نه هیچی تو کادو خریدن معمولا پول میده خودمم هرچی دارم میذارم روش یه چیزی میخرم

امسالم طبق معمول شام رفتیم بیرون و کادوی سالگرد ازدواج که کارت هدیه بود تازه گفت مونده تو اون ماشین و همون شب بهم نداد🥴😐

واسه دیروزم اینو گرفته که من اصلا از این چیزا خوشم نمیاد😢حیفه پول

چون زیااااد که شکلات خور نیستم شاید یدونه،عروسکم دوست ندارم،ولی تو ذوقش نزدم و تشکر کردم و الکی ذوق کردم😄واقعا کاش یدونه لوازم ارایش یا یه چیزی که بیشتر خوشحال شم میگرفت😢کاش مردا میدونستن تو ذهن ما چی میگذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اینو به من میدادن پنجاه تا سکته ذوق مرگی پشت سر هم میزدم، 😍❤️

😂میدونم مشکل از منه😍ولی همسرم میبینه که من سال به سال شکلات نمیخرم😂هیچ علاقه ایم به عروسک ندارم

😂😂😂😂دیگه باید از قبل زرنگی میکردی یجوری بهش میفهموندی پالت سایه میخوای😂

اصلا پالت سایه هم نمیخوام،ولی میگم هرچی بهتره از شکلات😂😂😂😂😂هرچییییییییی

حداقل دوست داشتم میخوردم شکلاتارو😂😢

این همه پول عروسک داده اخه الان اینارو کجا بذارم😂میره تو انباری

اصلا پالت سایه هم نمیخوام،ولی میگم هرچی بهتره از شکلات😂😂😂😂😂هرچییییییییی حداقل دوست داشتم میخور ...

من اگه جای شوهرت بودم و میدیدم تو نی نی سایت داری این همه غر میزنی دیگه تا آخر عمر برات کادو نمیخریدم😂😂عروسکا هم اگه کوچولوعه واسه جلوی شیشه ماشین بامزه میشه

من اگه جای شوهرت بودم و میدیدم تو نی نی سایت داری این همه غر میزنی دیگه تا آخر عمر برات کادو نمیخرید ...

😂😂😂😂😂واااای فکر کنننن بفهمه

ولی نه خیلی کوچیک نیست که بشه،خیلیم بزرگ نیست

یه سایز وسطی

اره میذارم پشت شیشه عقب ماشین مرسی از پیشنهادت

راحت شدم از دستشون😂

😂😂😂😂😂واااای فکر کنننن بفهمه ولی نه خیلی کوچیک نیست که بشه،خیلیم بزرگ نیست یه سایز وسطی اره م ...

اره دیگه یه پیشنهادی دادم ک هم شوهرت فکر کنه تو خیلی خوشت اومده و خوشحال بشه هم تو از دست عروسکا خلاص شی😁