2777
2789
عنوان

خانم ها قرتی

848 بازدید | 27 پست

خانم ها من اصلا حوصله آرایش و جواهر انداختن و مو درست کردن ندارم بهم بگید شما چکار میکنیو که همیشه آرایش دارید؟ 

رو تمیزی و سلامتی حساسم، همیشه عطر میزنم لباسام مرتب و اتو شده است اما اصلا حوصله آرایش ندارم فقط برا مهمونی ها. نو دوران عقدم دوست دارم بیشتر به خودم برسم

اما چون اکثرا سرم شلوغه وقت نمیکنم چون پاک‌کردن سخته همیشه دیر میلم خونه. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مژه کاشت کردم با ناخن ابروهام همیشه مرتبه فقط ضدافتاب با رژلب با وجود مژه دیگه ریمل نمیزنم خط چشم نمیکشم خلاص 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من تا دو سه ماهه اول ازدواجم همیشه خط چشم خیلی قرینه و طریفی داشتم ابروها مرتب ماسکو سایر داستانارو داشتم چقد به لباسام ست گردنام اهمیت میدادم ولی الان هیچ ولو دپاغ ندارم.خانما بیاین کمک روحیه تزریق کنید

خدا هیچکسو از عشقش جدا نکنه که مجبور بشه تا زندس با داغ جدایش سر کنه و بسوزه   
من مژه کاشت کردم با ناخن ابروهام همیشه مرتبه فقط ضدافتاب با رژلب با وجود مژه دیگه ریمل نمیزنم خط چشم ...

مژه ها اذیتت نمیکنن؟من ۳ بار کاشتم یه هفته طاقت نیاوردم

من مژه کاشت کردم با ناخن ابروهام همیشه مرتبه فقط ضدافتاب با رژلب با وجود مژه دیگه ریمل نمیزنم خط چشم ...

وای آره مزه خیلی خوبه، من راستش پوستم خیلی حساسه ،زمستونا پلکام اگزما میشه اینم دلیل آرایش نکردنم

من تا دو سه ماهه اول ازدواجم همیشه خط چشم خیلی قرینه و طریفی داشتم ابروها مرتب ماسکو سایر داستانارو ...

وای من الان تو عقدم، ببین ماهی دوبار میرم برا بند اما صورتم خیلی پرمیشه، ابروهام اینام زود درمیاد،موها بدنم لیزر میکنم که مرتب باشم. 

اما صورتم نمیشه 

مژه ها اذیتت نمیکنن؟من ۳ بار کاشتم یه هفته طاقت نیاوردم

نه من خیلی مراقبم گلم ماهی 1بارم ترمیم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
وای من الان تو عقدم، ببین ماهی دوبار میرم برا بند اما صورتم خیلی پرمیشه، ابروهام اینام زود درمیاد،مو ...

گفتی لیزر من لیزر میرفتم تو عقد ازدواج کردم نمیدونم چرا دیگه روحیم تغیر کرد ولش کردم ادانه ندادم😔چرا بعد ازدواج اینقد سرد میشیم خیلیامون

نه من خیلی مراقبم گلم ماهی 1بارم ترمیم 

من همش احساس خارش تو چشمم داشتم دیوونم کرده بود.کاش فقط از چشمات عکس بزاری🙆‍♀️