2777
2789

ورزش و کم کردن برنج

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

شکم خیلی وفاداره آخرین چیزیه که آب میشه ادامه بده موفق باشی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

این رژیمو امتحان کردین؟

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
عزیزم برنج ونون روحذف کردم

سبزیجات زیاد مصرف کن خیلی موثره

۱۰ روز که خیلی کمه 

اگه عجله داری روزی یه ساعت ورزش های شکمی و برنج و نمک و نون و ماکارونی و شکر هم نخور میوه و سبزی بخور بیشتر و روزی هشت لیوان اب بخور و صبح زود بدار شو

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

یه رژیم ۶روز بگیر دو روز اول تخم مرغ اب پز روزی ۵تا

دو روز دوم سیب زمینی اب پز روزی ۳تا متوسط

دو روز سوم سینه مرغ اب پز

در کل روز هم سبزیجات و میوه جات ازاد 

خیلی خوبه

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام