2777
2789
عنوان

پس من چی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 44 پست
درست مثل شوهر من که تا حالا ازش نه روز زن دیدم نه ولنتاین کلا این چیزا رو اسراف میدونه یه کوچولو هم ...

فک کردم فقط من اینطوریم ☺

خواهرم ک پارسال و امسال جفتش و سرویس طلا و ...گرفت 

زنداداشامم همینطور

من این وسط😶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فک کردم فقط من اینطوریم ☺ خواهرم ک پارسال و امسال جفتش و سرویس طلا و ...گرفت  زنداداشامم همین ...

از صبح تا شب بپز بشور بساب بچه رو تر و خشک کن به شوهر سرویس بده نازشو بکش یه کوچولو فشار خون داره پدرش همین دو سه ایستگاه با ما فاصله دارن شده تو بیمارستان تا 2شب تنها موندم بخاطر فشارش هیچی چی بگم امروزم دعوا راه انداخت من خیلی سادم خودشم میدونه با یه شاخه گل کلی ذوق میکنم ولی دریغ میکنه حالم از خفتی که میکشم بهم میخوره

از صبح تا شب بپز بشور بساب بچه رو تر و خشک کن به شوهر سرویس بده نازشو بکش یه کوچولو فشار خون داره پد ...

واییی دقیقن منم گفتم با ی شاخه گل هم راضیم ولی زحمت نمیکشه بره بخره اونوقت من هرسال سوپرایز و اینا بلکه یاد بگیره اخ اخ 

تازع میگ نه تو برام بگیر ن من میگیرم 😞

واییی دقیقن منم گفتم با ی شاخه گل هم راضیم ولی زحمت نمیکشه بره بخره اونوقت من هرسال سوپرایز و اینا ب ...

وای شوهر منم همینو میگه مخصوصا تو تولدم منم میگرفتم با پس اندازم اونقدر نگرفت که منم امسال براش نگرفتم اخه اخلاقم نداره همیشه نیش میزنه ادمو دلمو به چی خوش کتم اخه نمهوام مقایسه کنم ولی شوهر خواهرم و خواهرم ازمون بزرگن بچه دارن ولی شوهرش بشدت احساساتی و مهربونه کاملا برعکس شوهر من همش گل میخره ناز خواهرمو میکشه به معنای واقعی انسانه ولی من شانس نداشتم

[QUOTE=124280006]نه ابان چی بگم شانس ما بود دیگه اهل کجایی؟؟[/QUOT

اره امروز خونه مامانم هنه هم برا مامانم شیرینی و کیک کادو اورده بودن هم دامادو و داداشام زناشونو و طلا دادن 

من فقط نگاه میکردم بغض مو و قورت میدادم 😢

کلا من فک میکنم واسه شوهرم بی ارزش شدم مگه یه شاخه گل چیه که اونم نگرفت

من والا میدونم نداره طلا نمیخام تبریک گفت بهم تلفنی ولی ارزش قائل نشد ده تومن بره ی شاخه گل بگیره زورم میگیره 

اخه تولدمم یادش رفته بود فرداش یادش انداختم گوشی خرید ولی چ فایده وقتی یادش نبودم تو بدارین شرایط بع ...

آخههه🤦‍♀️😭

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍